Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com donar una segona vida als mobles del teu pis

Tens mobles antics o danyats? Abans de tirar-los, pensa primer en com poder recuperar-los perquè el cost inicial d’assegurança t’ha donat un dur cop i vols mantenir-los per a tota la vida. O és probable que hagis rebut un com a regal i no vols rebutjar-ho a la primera. Sigui com sigui el teu cas, aquí t’ajudarem amb unes idees perquè donis una segona vida als teus mobles.

5 maneres de recuperar els mobles del teu pis

Donar-li vida als teus mobles no és una tasca difícil ni costosa. Només necessites una mica de material que pots aconseguir a casa, o potser has de comprar alguns que et facin falta. Si tenies una cadira en mal estat, pots recuperar-la, si la pintura d’algun moble ja s’està desgastant, una mica de pintura faria bé. Però si vols començar a recuperar mobles en instants, et deixem 5 idees que no et costessin res.

Mobles amb diferents calaixos

La tècnica per a recuperar un moble sense vida és agregar-li calaixos de diferents estils amb colors cridaners. Una primera línia de calaixos de colors vius i amb tiradors de metall. Les figures dels tiradors també poden ser diferents per a imprimir-li un segell de personalitat única. Els colors grisos són molt usats per a ambientar la llar, així que pots usar aquest to per al moble de la teva preferència i el qual estiguis remodelant.

Escriure frases en un moble antic

Si t’encanta la creativitat i necessites mirar contantemente frases motivadores, perquè no t’oblidis d’aquest moble que ja estigui molt usat per a donar-li una transformació dràstica. Es tracta que en la pintura fosca de pissarra puguis escriure el que desitgis amb guixos blancs o de colors. El millor d’aquesta tècnica és que quan t’avorreixis pots esborrar i tornar a escriure. Així el teu moble lluirà juvenil i creatiu en tot moment.

Cadires transformades

Les cadires també es deterioren amb el temps, o simplement et canses de veure-les amb el mateix color. Per a aconseguir donar-li una segona vida a mobles petits pots agregar una pintura i fer un degradat en les potes de la cadira. Això li donarà un toc modern i que combini amb altres objectes al seu voltant.

Mobles amb paper pintat

El paper pintat és una altra forma ideal i econòmica de donar-li un toc millorat als mobles del teu pis. No necessitessis pintar-los, perquè el paper s’adhereix i es pot retirar en qualsevol altre moment. En el mercat trobaràs estampats amb colors pastels i vius, o llisos amb el color de la teva preferència.

De manera que si t’interessa com més aviat millor millorar l’aparença dels mobles de pis, aquestes útils maneres d’assegurança t’encantaran i s’adaptaran als teus gustos.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button