Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com llevar la pols del rebedor d’un pis

Alguna vegada t’has preguntat com llevar-te la pols del rebedor del teu pis? Diàriament, el rebedor és un dels espais més visitats, per la qual cosa en acumular-se pols, no és estrany trobar-ho brut. A continuació, t’oferim una guia pas a pas perquè puguis netejar el rebedor del teu pis de manera segura i eficaç.

Eines necessàries

Abans de començar a netejar, és important tenir a mà les eines necessàries perquè la neteja sigui eficaç i segura. Per a netejar el rebedor del teu pis, necessitaràs: un drap net, una aspiradora, una escombra i una baieta humida.

Preparació

Una vegada hagis reunit totes les eines necessàries, és el moment de preparar l’espai per a la neteja. Assegura’t que el rebedor estigui buidat i buit. Si hi ha algun moble en el rebedor, assegura’t que estigui fora del camí perquè la neteja sigui el més còmoda possible.

Aspiració

Una vegada el rebedor estigui buidat, comença a aspirar el sòl. Això ajudarà a eliminar tota la pols i les partícules petites que s’hagin acumulat en el sòl. Assegura’t d’usar l’aspiradora en tots els racons del rebedor perquè no quedi res sense netejar.

Escombrant

Després d’haver aspirat el rebedor, és el moment d’escombrar el sòl per a eliminar la pols acumulada. Usa una escombra de truges suaus per a escombrar el rebedor, ja que les truges dures poden danyar el sòl. Escombra el rebedor amb cura per a assegurar-te que no queda res sense netejar.

Neteja amb drap

Una vegada hagis escombrat el rebedor, és hora de netejar el sòl amb un drap net. Humiteja el drap amb aigua tèbia i usa un detergent suau per a netejar el sòl. Neta el sòl amb moviments circulars per a assegurar-te que no queda res sense netejar.

Neteja amb baieta humida

Després d’haver netejat el sòl amb un drap, és el moment de netejar amb una baieta humida. Humiteja la baieta amb aigua tèbia i usa un detergent suau per a netejar el sòl. Neta el sòl amb moviments circulars per a assegurar-te que no queda res sense netejar.

Assecat

Una vegada hagis netejat el rebedor amb un drap i una baieta humida, és el moment d’assecar el sòl. Usa un drap net per a absorbir l’excés d’aigua i assegura’t que el sòl estigui completament asseco abans de tornar a col·locar el mobiliari.

Netejar el rebedor del teu pis no és una tasca complicada, però requereix d’uns certs passos perquè la neteja sigui eficaç i segura. Si segueixes els passos d’aquesta guia, podràs netejar el rebedor del teu pis de manera segura i eficaç. Així de fàcil!

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button