Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com mantenir la llar ordenada correctament

Mantenir la llar ordenada correctament, no és una tasca impossible d’aconseguir, només s’ha de tenir en compte una sèrie d’accions, que si es compleixen rigorosament permetran tenir una llar perfectament organitzada.

Es pot dividir les tasques entre els diferents dies de la setmana, de tal manera que realitzant un parell d’aquestes tasques cada dia, es pot aconseguir l’ordre desitjat. A continuació es llisten una sèrie de tasques per a poder mantenir tot en el seu lloc en la llar:

Deixar llest tot el que usaràs l’endemà

Això inclou la roba, el menjar, els berenars. En deixar tot llest el que s’usarà l’endemà, s’evita crear desordre en fer aquestes tasques de forma precipitada per falta de temps. Un altre avantatge important és que deixa temps lliure per a realitzar un altre tipus d’activitats en la llar.

Ordenar el lloc de treball si es treballa en la llar

Actualment moltes persones utilitzen la seva llar com a lloc de treball, si és el cas el més recomanable és que en finalitzar la jornada del dia, s’ha de recollir i ordenar totes les coses utilitzades perquè l’endemà es trobi tot net i ordenat.

Recollir el que estigui en el pis

Aquest és un hàbit que ajuda de gran manera a mantenir les llars en ordre. En qualsevol moment del dia, si s’observa alguna cosa en el pis que no estigui en el seu lloc, s’ha de recollir i posar en el lloc adequat. Si es fa d’aquesta manera el treball de recollir i ordenar es fa més suportable.

Ordenar la sala quan sigui necessari

La sala és una àrea molt important en les llars, en elles es passa molt temps sigui amb familiars o visites. És recomanable que cada vegada que s’utilitzi la sala s’ha d’ordenar i deixar-la llesta per a un pròxim ús.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button