Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com netejar el bany?

Encara que pugui resulta una tasca molt comuna moltes persones es pregunta Com netejar el bany?. En aquesta oportunitat es donaran uns tips per a arribar a aquestes zones difícils del bany.

Ha de considerar tenir tots els implementos que considera necessaris a la mà. Molts compten amb productes de primera qualitat que li faciliten el treball.

A uns altres li agrada tallar les peces del bany perquè quedi totalment net. L’important és que busqui protegir-se el cos amb guants, lents i sabates durant la neteja. Conegui a continuació el que ha de considerar per a aconsegueixen una neteja efectiva del bany:

Neteja de la canella

Això el pot fer amb una tovallola o amb una esponja i netejador en pols. Si aplica alguna producte deixi-ho reaccionar per uns minuts, després esbandida amb aigua calenta i detergent.

Si hi ha rastres de floridures molt pronunciades bé pot ajudar-se d’un raspall de dents vell. Així podrà exercir més pressió, consideri mantenir una distància prudencial de la cara perquè no caiguis restes ni de brut ni químics en els ulls.

Neteja de les claus

Aquest sol ser un punt bastant difícil d’arribar per la disposició de les claus. Bé pot usar una esponja, un raspall petit o un palito.

Si les portis són cromades bé pot aplicar una mica de llimona, esperar que reaccioni i esbandir amb detergent.

Neteja del vàter

Per a l’interior faci ús d’un raspall, que li permeti netejar les parets i el centre. Si està molt tacat deixi reacció al producte per uns minuts abans tallar.

Per a la part exterior amb un drap ple des de lluny o clor, netegi tota la base fins al pedestal. Si hi ha taques d’òxid o fong molt forts pot usar aigua calenta.

Neteja dels taulells del bany

Per a aquesta part del bany una algun químic i ruixa’l sobre la superfície i deixa actuar. Això li estalviarà hores de talladuras.

Neteja dels vidres o miralls

Per a aconseguir la neteja dels vidres o miralls bé pot dubtar vinagre o netejador de vidre al costat d’un drap o paper periòdic. Això ajudarà a netejar sense deixar rastres.

Recomanacions

Si té tina pot aplicar el producte i retirar amb aigua calenta com si dels taulells es tractés. Si compta amb cortina de bany i catifa de tela o plàstica renti amb aigua tèbia i detergent. Asseguri’s que s’assequi correctament.

Recordi que ha de tenir les finestres obertes i permetre que la ventilació circuli durant la neteja del bany. Així manyagues, recordi que els materials a utilitzar no han de ratllar la pisa, claus o vidre.

Tingui present que sota cap circumstància es recomana la mescla de químics al moment de la neteja. Això es deu al fet que la reacció que es generi en barrejar els productes pot ser contraproduent per a la salut.

D’aquesta manera, s’han determinant Com netejar el bany? De manera ràpida i molt efectiva, així com les precaucions que ha de tenir al moment de realitzar-lo.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button