Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com netejar un pàrquing i llevar els objectes que es van emmagatzemant amb el temps

Usualment els pàrquings són espais d’ús diari que solen anar acumulant brutícia i objectes a mesura que passa el temps, ja que els usem de passada.

Per això, és comú que s’acumuli molta brutícia, així que aquí et recomanem la millor manera de fer la neteja del pàrquing i d’objectes que vas emmagatzemant perquè puguis aprofitar millor l’espai del lloc.

Com netejar un pàrquing o garatge?

En cas de comptar amb un garatge comunitari hauràs d’iniciar amb un avís per als altres usuaris on s’informi amb antelació sobre la neteja i d’aquesta manera es pugui comptar amb el pàrquing estigui lliure de cotxes i d’obstacles per a treballar lliurement.

Es pot col·locar un avís informatiu en ascensors i portes d’accés perquè tots els veïns s’assabentin o també es pot fer ús del grup de xarxes socials amb què compta el veïnatge, abans d’iniciar la neteja del pàrquing com segueix:

  • Pas 1. Escombrar les escombraries i la pols superficials del sòl i els espais comuns involucrats, per a facilitar l’aplicació de productes limpiantes i desinfectants.
  • Pas 2. Llevar les taques d’oli, perquè el sòl dels aparcaments sol omplir-se amb el pas del temps de líquids vessats, especialment aigua i oli que els cotxes van degotant.
  • Per a eliminar aquests residus grassos s’ha de comptar amb màquines i productes específics que eliminin aquestes taques difícils.
  • Pas 3. Eliminar teranyines en garatges, que es van acumulant sobretot en cantonades i sostres on no passen vehicles ni vianants.
  • Pas 4. Netejar les galledes d’escombraries i papereres del pàrquing, si no n’hi ha és recomanable organitzar-los i fixar-los en diferents llocs estratègics del lloc. Ja una vegada instal·lats els cistells d’escombraries amb les seves bosses s’han de recollir amb freqüència i fer el canvi de bosses d’escombraries del pàrquing.
  • Molts usuaris utilitzen aquests dipòsits amb freqüència, en entrar o sortir dels seus vehicles i, per això hi ha recollir-les abans que es generi massa desaprofitaments i produeixin males olors.
  • Pas 5. Netejar els elements addicionals que pot presentar un garatge, com els són; extintors, canonades, interruptors, tubs, pilars, columnes, etc. Encara que la neteja del sòl és la tasca en la qual més temps cal invertir en els garatges, tots aquests elements també han de mantenir-se en bon estat.

També s’ha de fer la neteja dels elements físics que deriven en brutícia com ho són: gasos tòxics, líquids vessats i altres residus grassos que es puguin observar.

Factors a tenir en compte en la neteja de pàrquing o garatges

Els materials a utilitzar-se dependran de l’acabat del sòl i les taques que es presenti a l’entorn del lloc, per a això es requereixen eines i productes específics, així com una bona formació en tècniques de neteja perquè quedi bé net i les instal·lacions es mantinguin en bon estat.

  1. L’ideal és fer un escombratge industrial, i en cas que el sòl del garatge ho permetés (si estigués poliment), realitzar també un fregat industrial.
  2. Aplicar un desgreixador de taques per a netejar els olis i altres líquids lubrificants procedents de les pèrdues dels cotxes que cauen a terra de garatge.
  3. Higienització de zones comunes i parets, ja que poden quedar impregnades per la brutícia del garatge.

Cal destacar que, encara que es realitzi una neteja comunitària per part dels veïns de manera diària o interdiària, s’ha d’establir una freqüència de neteja profunda mensual o trimestral, adaptada a la quantitat de cotxes i usuaris, en funció de l’espai.

Així mateix, podràs aconseguir estalviar temps i diners si es realitzen de forma regular algunes tasques com escombrar les zones d’accés, canviar les bosses d’escombraries de les papereres, així com eliminar brutícia dels elements més evidents i extreure els objectes que es van emmagatzemant amb el temps en aquests espais.

Quan és necessari contractar una empresa professional que s’encarregui de les retirades de mobles comunitàries?

Si creus que la neteja o retirada de mobles del garatge de la teva comunitat té moltes necessitats sempre podràs recórrer a una empresa de neteja de buidatges professional ja que compten amb l’experiència i maquinària necessària per a això.

Per exemple, una neteja realitzada per professionals experts ajudarà a llevar les taques profundes en les parets i sostres.

Finalment, per a complementar la neteja d’un pàrquing, pots buscar vídeos en YouTube sobre aquest tema.

Recorda que, l’ordre i la neteja sempre seran necessaris per a allunyar les plagues i mantenir assegurances els espais que transites.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button