Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com ordenar un armari?

Amb el passar del temps anem adquirint coses per als nostres benestar. Amb el temps la roba es fa molta i el closet no dóna proveïment.

Però Ho fes ordenat correctament? Encara que no hi ha una estructura estricta i exacta per a ordenar les coses dins d’un armari pot ser que llavors necessitis alguns consells per a donar una millor ubicació a les coses.

Per això en el següent article et deixo consells per a organitzar el seu armari:

Neteja

Abans que tot s’ha de netejar, tot l’armari ja que solen passar alguns animalons per allí. Una vegada treguis tot i aquest bé net, pots agregar naftalina o càmfora al fons del closet perquè la humitat no afecti la teva roba.

Rebutja el que no necessitis

Aquest pas és molt importa encara que ens costa a tots. Es consent del que uses o no i el futur ús de les mateixes peces. Pot ser que una altra persona ho necessiti més que tu o puguis fer uns diners extres si ho embenis com usat.

Saca tot i agrupa

Ara, amb tot el que queda és moment d’agrupar. L’important és que tinguis una visió clara de tot el què has de ficar i quant tens de cada cosa per a donar-li un millor espai.

Quan tinguis tot, continua dividint es més específic entre camises, franel·les, franelillas, etc. La intensión és deixar tot a la mà però en el seu lloc.

També, pots dividir segons l’ús, si té uniforme de treball o escola, si té roba de descans, la roba de dormir, la roba interior combinada, entre altres. El teu tries, ja que és el teu armari.

Ubicació mental

Amb la roba seccionada, presa uns minuts per a mirar l’armari i fer-te un mamà de les coses prioritàries. Hi ha molta roba de festa que només se sol usar el cap de setmana.
Tindràs el teu uniforme, la roba de descans, la de fer exercici o anar de compres, etc. Deixa a la mà el que més usis i col·loca cap a les cantonades o el fons el que no sigui d’ús freqüent.

Procura no apilar

Pots col·locar en caixes o dins de les gaveta el que menys usis. Pots col·locar penja-robes que t’ajudin a donar un lloc a les corretges i gorres.

També és bo guardar les bufandes i altres coses que per temporada no vagis a usar. Ja que a més d’ocupar espai i engruixar el closet s’omplen de pols.

Fins i tot et poden ajudar per a organitzar el teu outfit de la setmana. Ho deixes llest i tendit qüestió que només sigui de vestir-te i ja.

Úbica les peces

Aquest pas també és important. En general a les dones ens agrada exhibir totes les polseres, collarets i sarcillos. Situa un necesser o caixa on les puguis col·locar de millor manera i treure-les només quan necessitis.

Això et permetrà mantenir el closet net i organitzat en tot moment. Amb això truquitos fàcilment podràs donar una millor i nova cara al teu armari. Especialment si és petit.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button