Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com organitzar un traster en forma eficient

Quan es fa una neteja profunda en una casa, gairebé sempre se li dóna poca importància a com organitzar un traster, i fins i tot tot l’inservible acaba acumulant-se en el mateix abarrotant-lo amb més i més objectes, que no s’han usat i potser mai s’usaran, però que no volen descartar-se. Això pot canviar amb una organització per passos:

Primer, cal desocupar l’espai del traster deixant-lo realment buit excepte pels armaris o prestatgeries que no puguin moure’s de la paret. Segon, cal classificar els objectes en quatre àrees molt convenients, identificades amb els rètols de guardar, rebutjar, donar i vendre. Una neteja del traster pot ser molt rendible.

Tercer, és necessari netejar a fons tot el lloc incloent les parets, sostre, finestres, llums, prestatgeries i altres, perquè tot quedi com a nou i s’evitin despeses en pintura, a menys que sigui necessari pintar per a treure les taques que no es lleven fàcilment.

Quart pas cal planificar la forma de disposar els objectes que es van classificar en el sector de guardar, que han de ser les indispensables pel seu ús i significat. També és aconsellable classificar-los per categories com a vacances, esports, nadal i altre.

Sistemes d’emmagatzematge eficient

Si és necessària la compra de certs sistemes per a emmagatzemar de manera ordenada i fàcil per a aconseguir objectes. Les cremalleres permeten fer un centre de magatzematge a mesura, amb baldes de diferents grandàries i materials com a cristall, fusta, metall, on poden incloure’s canastres o reixetes per als objectes més petits.

En el pla de com organitzar un traster és necessari visualitzar el seu ús a futur per a adquirir un sistema mòbil on es pugui optimitzar l’espai en la mesura que canviïn les necessitats de provisió de coses.

Usar caixes per a organitzar de materials com a cartó o plàstic que són resistents, és fabulós per a guardar les coses que menys s’usen i volen conservar-se. Per a guardar la vestimenta estacional el més convenient és comptar amb un armari o una barra per a penjar les peces evitant que es deteriorin per la humitat o que s’arruguin

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button