Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com pintar els fanalets del jardí

La pintura dels fanalets de jardí és una tasca senzilla que tots els aficionats al bricolatge poden realitzar amb facilitat. Això és així sempre que es compti amb els materials adequats i una, adequada preparació del treball. En aquest article, explicarem detalladament com pintar els fanalets del jardí per a obtenir els millors resultats.

Preparació de la superfície

Abans de començar amb la pintura, és important que la superfície sobre la qual s’aplicarà sigui llisa i uniforme. Els fanalets de jardí generalment tenen alguns petits defectes que han d’eliminar-se per a obtenir bons resultats. Això es pot fer fàcilment amb escates, abrasius, cinta adhesiva o adhesiu per a segellar qualsevol esquerda.

Selecció de la pintura

Una vegada que estigui llesta la superfície, s’ha de triar amb cura la pintura adequada per als fanalets. L’ideal és usar la pintura especial per a fanalets ja que garanteix bons resultats durant molt de temps. Si es desitja un acabat diferent, també es poden utilitzar altres tipus de pintures resistents a l’aigua per a aquests fins.

Aplicació de la pintura

Una vegada seleccionada la pintura, és hora d’aplicar-la als fanalets. Per a obtenir millors resultats, es recomana usar un corró d’escuma amb bona qualitat o un pinzell suau. Tingui en compte que ha d’aplicar la pintura uniformement i sense pressionar massa per a evitar que se salti la capa o la pintura es faci irregular.

Segellat de les capes

Finalment, per a protegir la pintura i garantir un acabat resistent a l’aigua, necessitarà segellar la capa una vegada que estigui completament seca. Això pot fer-se fàcilment aplicant una capa fina de vernís transparent amb un pinzell. Això protegirà la pintura dels elements externs i aconseguirà que el fanalet es vegi com a nou per molt de temps.

En conclusió, la pintura dels fanalets de jardí és més fàcil del que sembla. No obstant això, per a obtenir els millors resultats és important seguir els passos anteriors. Si se segueixen aquests consells, es poden aconseguir fanalets amb excel·lents acabats com si s’haguessin comprat acabats de fer.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button