Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com retirar de casa objectes pesats sense molt d’esforç

Cada vegada que hi ha necessitat de retirar de casa objectes pesats o moure mobles sempre és una situació complicada, ja que moltes vegades acabem per lesionar-nos o ratllant el pis en empènyer-lo, sí que es vol evitar qualsevol aquestes situacions es poden seguir algunes de les recomanacions que seguidament deixem.

Per a moure objectes pesats amb poc esforç i sense ratllar el pis es pot utilitzar una o diverses catifes, aquestes s’introdueixen per sota de l’objecte o les potes del moble i una vegada que hagi quedat tota l’estructura col·locada sobre elles es pot moure els objectes amb menor esforç, ja que es disminueix la força de frec; a més les catifes impedeixen que quedin marques o raions en el pis.

Quan es tracta de sòls plàstics, a més de ratllar-los, es corre el risc de trencar-los quan es tracta de moure un objecte pesat, ja que moltes vegades les potes s’adhereixen amb major facilitat a aquest tipus de sòls, per a moure els objectes es recomana abocar en el sòl, en la ruta per on desplaçarem l’objecte, un doll de sabó rentavaixella, que farà que existeixi una menor fricció.

Quan els objectes pesats tenen grans potes es pot col·locar un o dos mitjons a cada pota, funcionen com una fongui que ajuda a disminuir el frec, així l’objecte es pot retirar amb major facilitat.

Quan es tracta de terra emmoquetada moure objectes pesats pot ser més complicat, una de les formes de fer-ho amb menor esforç, és col·locant sota les potes una tapa de metall de les quals porten els pots de conserves, la superfície plana del metall es lliscarà sobre la catifa i així serà més senzill retirar l’objecte.

Recorda que per a fer aquest tipus de tasca és important comptar amb les implementacions de seguretat necessàries, a fi d’evitar sofrir alguna lesió.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button