Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com triar quines coses desfer-se quan fem una mudança?

No hi ha dubte, que mudar-se de llar és una aventura plena d’emocions i  records, això es deu al fet que tot començament significa una nova oportunitat.

Desafortunadament, mudar-se també és una tasca enorme i que en algunes ocasions pot ser estressant i esgotador, ja que requereix d’una gran organització i sobretot l’optimització de tots els objectes i accessoris personals  que realment traslladaràs a la teva nova llar.

No obstant això, una dels avantatges a l’hora de realitzar la mudança, és que apunta a ser el moment ideal per a organitzar el nostre entorn, i notessis que existeixen un munt de coses que realment no utilitzes i segurament no sabies que existien.

De fet, existeixen alguns tips que són fonamentals per a tenir una mudança planificada i organitzada. Això sens dubte agilitarà tot el trasllat i millor encara, t’estalviarà temps i un mal de cap. Te’ls mostrarem a continuació:

Quins objectes desfer en una mudança?

Objectes trencats o molt deteriorats

Començarem des del principi i el més difícil, desfés-te de tots aquells objectes que estiguin trencats i per tant, ja no tingui alguna funció, tret que aquest tingui un valor molt sentimental per a tu. En cas contrari només generarà ocupar espai innecessari.

En aquesta secció també entren les revistes antigues, discos, o fins i tot manuals d’equips electrodomèstics, o algun moble en mal estat que no combini amb la teva nova casa.

És normal que aquesta sigui una de les parts més difícils, però és gairebé segur que si no utilitzes alguna cosa que estigui en molt mal estat, com per exemple, roba, calçat, articles de cuina, quadres, etc. I que segurament tampoc ho usaràs en la teva nova llar.

Què puc donar?

A casa segurament conserves objectes en bon estat, però si el cas és que el vas deixar d’usar durant un bon temps, ja sigui perquè el vas reemplaçar o simplement ja no t’agrada, i creïs que algú més el podria necessitar, aquests articles poden anar directe a les bosses de donacions.

Què es pot vendre?

Si el cas és que tens articles que estiguin en bon estat, ja sigui roba, mobles, articles de cuina, joguines, etc. Però què estàs segur que no ho continuaràs usant, pots fer una venda de garatge o publicar aquests articles per internet per a generar alguns ingressos extres.

Amb tots aquests consells esmentats, aconseguiràs que la teva mudança sigui una mica més fàcil de manejar. Sobretot sabent que una mudança significa un nou començament i hauràs de començar de zero.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button