Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com triar un mirall per a un menjador

Els miralls compleixen una funció especial en qualsevol estada, especialment en el menjador, permeten que la llum es reflecteixi fent que els espais s’han visualment més amplis, són un element decoratiu que aporta elegància i encant.

Actualment es pot trobar una gran varietat de miralls, la qual cosa pot causar alguns dubtes al moment de triar el més adequat per al menjador, per això abans d’adquirir un mirall és important conèixer on se situarà i que disseny necessita per a combinar amb la decoració de l’estada; en el present post volem deixar algunes recomanacions molt útils per a saber com triar un mirall per a un menjador.

Cerca l’estil que més combina amb el menjador

Abans d’adquirir un mirall cal conèixer el lloc on es col·locarà i prendre les mesures de la paret; a més és necessari verificar que combini amb els mobles i decoració del menjador perquè no es converteixi en un element discordant.

Els miralls rectangulars són els més clàssics i són molt utilitzats en el menjador, són pràctics i combinen bé amb diferents estils de decoració, es recomana no utilitzar marcs molt gruixuts o recarregats, es poden seleccionar els marcs en fusta o en material acrílic en un color que combini amb el mobiliari del menjador.

Els miralls amb formes geomètriques estan de moda, els circulars o hexagonals van molt bé amb un menjador d’estil avantguardista, també se’ls pot utilitzar per a contrastar l’estil del menjador; van molt bé en els ambients minimalistes, especialment quan tenen marcs senzills.
En els menjadors decorats amb un estil ètnic va molt bé un mirall d’estil boho, se’ls pot aconseguir en diversos materials i amb diferents detalls que els fan únics, aquest tipus de miralls dóna un toc d’originalitat al menjador.

El marc en un punt clau

El marc és un dels elements més importants del mirall, pot fer que un mirall llueixi genial i s’adapti de meravella a un menjador; els marcs de fusta combinen molt bé amb qualsevol estil de decoració, especialment amb estils clàssics i rústics, queden molt bé en el menjador, la fusta sempre aporta calidesa, fent aquest ambient més atractiu i confortable .
Els marcs en to blancs o negres són un clàssic que ha tornat a la moda, donen un aire de sofisticació al menjador i fan que es vegi més elegant; els marcs creats amb bambú i altres materials naturals donen un toc d’originalitat al menjador.

La ubicació farà ressaltar el mirall

Els experts recomanen col·locar els miralls en la paret més pròxima a la taula principal, si posseeix una finestra es pot col·locar també enfront d’ella perquè la llum es reflecteixi millor en tot el menjador i sembli molt més gran.

Un excel·lent opció per als menjadors que compten amb poc espai són els miralls penjats, ajuden a estalviar espai i reflecteixen millor la llum natural, ajudant al fet que l’estada es vegi més gran.

S’ha de considerar al moment de situar el mirall que la paret no estigui sobrecarregada d’elements, perquè el mirall sigui el centre d’atenció i compleixi bé les seves funcions decoratives.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button