Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com triar una catifa per a una habitació

La catifa de l’habitació més enllà de ser un element decoratiu molt cridaner, és summament funcional, ja que permet que en aixecar-nos puguem donar suport als peus és un superfície suau i mullida evitant el contacte directe amb pis, en el present post volem deixar uns interessants consells de com triar una catifa per a una habitació.

No hi ha una forma única o estil per a col·locar la catifa en una habitació, fins i tot es pot col·locar catifes de diferents mesures, la grandària pot variar d’acord amb els gustos, no obstant això cal considerar que la catifa sigui com a mínim de 90×60 cm per a poder utilitzar-la com a peu de llit.

Considerar les mesures de l’habitació i el llit

És important considerar les mesures de l’habitació i del llit, així com la distribució que es tingui per a determinar la mesura de la catifa o de les catifes que es vulgui col·locar, val considerar que es poden utilitzar diverses catifes en la mateixa habitació.

Es pot col·locar una catifa que cobreixi tot l’espai del llit i les taules de nit, es tracta d’una catifa gran estilo moqueta, és una selecció molt interessant, ja que es pot utilitzar l’estil de la catifa i el seu color per a fer-lo combinar amb la decoració de l’habitació i crear un espai únic i diferenciat.

Per a aconseguir la catifa de la grandària ideal cal sumar-li a l’ample del llit l’espai que ocupen les mesillas, així com uns centímetres addicionals perquè es tingui certa folgança, també cal mesurar el llarg del llit i sumar-li uns centímetres per a evitar que la catifa quedi ran de llit.

Una opció molt utilitzada és col·locar un catifa que cobreixi l’àrea del llit, sense incloure les taules de nit, per a això és necessari mesurar l’ample i el llarg del llit i afegir-los uns centímetres perquè no quedi certa folgança.

Col·locar una catifa dempeus de llit

Una de les formes de com triar una catifa per a una habitació és decantar-se per una catifa dempeus de llit, es pot col·locar en un només costat del llit, quan són llits individuals o a banda i banda quan es tracta de llits més grans.

La mesura que generalment s’utilitza per a aquestes catifes és de 90 x 60 cm, ja brinda un bon espai, en funció de l’estètica no es recomana que la catifa dempeus de llit sigui més estreta que les tauletes de nit, ja que són poc funcionals, no es veuen molt bé i resten visibilitat a la decoració.

Seleccionar un estil que combini amb la decoració de l’habitació
Tots sabem que quant a gustos i colors cada qui té la seva opinió pròpia, no obstant això per a triar la catifa de l’habitació s’ha de conèixer l’estil decoratiu i tenir en compte els colors i tons de les parets de l’habitació , així com de les cortines, mobles i altres elements.

Actualment s’usen molt un Baluch com a peu del llit, es tracta d’un catifa teixida a mà en tons negres i blancs als quals s’agrega un toc de color, és un element molt cridaner que farà ressaltar l’habitació.

En habitacions molt recarregades o amb molts mobles, es recomana utilitzar catifes llises, de colors suaus que contrastin amb els de les parets i cortines, s’utilitzen en general catifes llises de llana o catifes shaggy, fan l’habitació visualment més àmplia i ofereixen una sensació de calidesa i suavitat, donant-li un toc més personal i íntim a l’habitació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button