Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com trobar una empresa de buidatge de pisos seria

Una empresa de buidatge de pisos es fa summament necessària en diferents situacions, són la millor solució per eliminar tots aquests objectes que es desitgen rebutjar, a través d’un procés correcte, ajustat a les lleis i respectuós amb el medi ambient. A continuació, les característiques que han de tenir aquestes empreses quan són serioses i de qualitat:

 1. Compten amb un equip de professionals, completament capacitats per realitzar el treball amb els millors resultats.
 2. Brinden un treball caracteritzat per la responsabilitat, el compromís i el respecte i compleixen amb tots els terminis establerts.
 3. Compten amb la respectiva homologació, és a dir, tenen tots els certificats i permisos que són establerts segons la llei.
 4. Ofereixen els seus serveis en cases, pisos, habitacions, pensions, oficines, garatges, parcel·les, xalets, fàbriques, indústries, col·legis, restaurants, bars, hotels, hospitals, entre altres.
 5. Realitzen el buidatge de diversos objectes com a mobles vells, estris, trasts, roba, catifes, teles i electrodomèstics que estan danyats o desactualitzades. També deixalles produïdes pels treballs de jardineria, màquines fora de servei, enderrocs, escombraries i diversos materials com a paper, cartó, plàstic, ferro i fusta.
 6. Compten amb els mitjans de transport adequats per traslladar de manera correcta els objectes o les escombraries que retiren.
 7. Compleixen amb les respectives normes per a la cura de l’ambient, és a dir, porten els objectes retirats durant el buidatge als respectius punts verds o abocadors autoritzats, en els quals els materials són sotmesos a un adequat tractament per al seu reciclatge.
 8. Tenen un ampli camp d’acció, realitzen buidats no solament en cas de mudances o compravenda d’immobles, també quan es presenten desastres naturals com a inundacions, així com en incendis.
 9. Estan disponibles per oferir els seus serveis els 365 dies de l’any.
 10. Tenen capacitat per dur a terme buidatges en temps rècord, per exemple en menys de 24 hores, amb la finalitat de respondre a qualsevol cas d’urgència.
 11. Fan lliurament del pressupost o cost dels serveis, segons siguin les necessitats de cadascun dels seus clients.
 12. Fan lliurament de la deguda factura amb la cancel·lació de cada servei.
 13. Ofereixen serveis extra com a neteja, desinfecció i treball de pintura en el lloc on realitzen el buidatge.

Si t’han agradat aquests consells, podràs seguir llegint tota la nostra informació a la nostra web.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button