Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Conill

Si posseeixes alguna propietat en la bella localitat de Conill i desitges desocupar-la, ja pots fer-ho amb la major facilitat, el menor temps i els resultats de major qualitat. Doncs allí es troba l’empresa capdavantera del sector, formada per l’equip de professionals i experts en aquesta àrea, ells són buidatge de pisos Conill.

Compten amb tots els certificats i permisos necessaris, així que estan homologats i compleixen amb tots els requisits legals. Estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en condicions d’urgència, en un temps menor a les 24 hores.

La seva atenció al client es caracteritza per ser directa i personalitzada, a més d’enfocar-se a brindar la major assessoria i ajuda, amb l’objectiu de respondre a qualsevol inquietud i garantir la major tranquil·litat. Solament n’hi ha prou amb contractar-los i ells s’encarreguen de tot el procés.

Els espais que desocupen poden ser molt variats, com a cases, pisos, oficines, xalets, parcel·les, pensions, habitacions, garatges, locals comercials, restaurants, fàbriques i empreses vàries.

buidatge de pisos

Allí realitzen el retir de mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts d’ordinadors, estris, roba, teles i catifes. També, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

Tots aquests objectes o materials són transportats per buidatge de pisos en Conill, fins a punts verds o abocadors autoritzats, perquè puguin ser processats i d’aquesta forma evitar el dany en el medi ambient. Com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud.

També, cal fer esment al fet que aquesta empresa pot dur a terme buidatges en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. Pel que fa als preus a pagar pels seus treballs, tots són els més econòmics del sector, a pesar que cada assistència ha de ser subscrita.

Per obtenir el pressupost, solament fa falta ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari, a més, ells ho fan amb base en les necessitats o requeriments personals. Altres vies de comunicació són els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o simplement visitar les oficines situades en Conill.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button