Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Consells a seguir per a evitar que treballadors de retirada de mobles es contagiïn per covid-19

Com tots sabem, el COVID-19 és un virus que afecta de manera greu el sistema respiratori, per la qual cosa, hem d’estar molt conscients de la responsabilitat que tenim a mantenir-nos saludables, i seguir degudament els protocols de bioseguretat.

Per tant, si tenim una empresa hem de garantir al màxim possible la seguretat laboral dels nostres treballadors.

Per això, has de capacitar-los, donar-los les pautes i els equips bàsics de bioseguretat perquè evitin costi el que costi el contagi, així garantiràs el servei constant de la teva empresa i una millor percepció de la teva capacitat de servei per part dels teus clients.

Capacitació dels treballadors

A través de tallers i/o xerrades, la teva empresa ha de garantir la capacitació constant dels treballadors, perquè ells tinguin la informació necessària i actualitzada per a saber com evitar el contagi, això els permetrà treballar de manera eficient i segura.

També, els treballadors han d’aprendre quals són els símptomes i que fer en cas que algun d’ells present algun indici d’estar contagiats.

D’igual forma, amb la finalitat de valorar la situació que representi cada mudança, és necessari que als treballadors se’ls imparteixin coneixements de com han d’actuar en cas d’estar en una zona de risc, perquè mentre els teus treballadors protegeixin la seva salut, podran ser productius i útils per a l’empresa, les seves famílies i la societat.

Mesures de protecció

Després de tants mesos d’aïllament social, cada dia sorgeixen noves troballes sobre aquesta malaltia.

Per això, és important que mantinguem la higiene personal i l’ús d’equips de protecció bàsica per a treballar en ambients que representin un risc per a la salut personal.

Les normes bàsiques a seguir per a cuidar la salut de tots són:

  • Utilitzar indumentària especifica únicament per a realitzar aquesta labor.
  • Rentar-se les mans amb abundant aigua i sabó, almenys per 40 segons, abans de començar la mudança.
  • Usar màscara, ulleres i pantalla protectora.
  • Evitar tocar-se el rostre.
  • Desinfectar-se en acabar la tasca.
  • Una vegada acabada la mudança, canviar d’indumentària i col·locar-la en una bossa per a la seva posterior rentada.
  • Prendre una dutxa per a desinfectar-se. En cas de no ser possible, rentar-se molt bé les mans i la cara, o en defecte d’això, utilitzar gel antibacterial per a neteja i desinfecció ràpida.
  • Un dels treballadors ha d’estar a càrrec de desinfectar les superfícies de contacte freqüents com a taules, prestatges, entre altres, perquè en aquests objectes pot albergar-se el virus.

A més, se li ha de recordar als treballadors mantenir els protocols de seguretat, ja que en fer-ho, les probabilitats de contagi disminueixen considerablement, i serà molt bé vist per qui usi el nostre servei de mudança, la qual cosa el farà una alternativa recomanable entre familiars i amics.

Finalment, és recomanable sol·licitar-los als clients del servei de mudança que hi hagi poques persones en el lloc, amb l’objectiu d’evitar contacte amb altres persones de les quals es desconeix la seva condició de salut.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button