Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

10 consells per deixar ordenada la cuina

La cuina sempre s’ha vist com el cor de qualsevol llar, és allí on es passa gran part del temps, no solament per preparar els aliments de cada dia, sinó també és un lloc de reunió i trobada. Però és de summa importància que estigui sempre neta i ordenada, ja que en cas contrari qualsevol activitat a realitzar-se allí podria convertir-se en un veritable caos.

foto 10 consells per deixar ordenada la cuina

Per mantenir aquest ordre i que resulti sempre de forma fàcil, solament cal seguir un conjunt de consells molt simples, cadascun d’ells a continuació:

  1. Mantenir els fogons lliures d’objectes, és vital perquè tot llueixi en ordre i no obstaculitzi les tasques diàries.
  2. Situar cada cosa en un lloc respectiu, així serà més senzill trobar-los i s’evitarà que es perdi.
  3. Designar una zona per a cada activitat, això assegura el funcionament adequat de la cuina, ha d’haver-hi una zona per als gabinets, una altra per al rebost, una altra per preparar i una altra per desdejunar, per exemple.
  4. Apostar per les prestatgeries, fins i tot les cartel·les retràctils, gens millor que veure cada cosa en el seu lloc indicat. Fins i tot es pot realitzar una organització amb colors, les olles i paelles en una secció blanca, els plats en la secció grisa, els gots en la secció blava i així successivament.
  5. Les illes és un altre element que permet mantenir tot en ordre, aquesta fonda també pot incloure cartel·les per emmagatzemar utensilis i fins als llibres de les receptes.
  6. Mentre està alguna cosa cuinant-se o en el forn, és perfecte aprofitar aquest temps per escombrar, retirar la pols o netejar la nevera.
  7. Recórrer als mobles a la mesura, això permet un millor ús de l’espai i que tot llueixi més organitzat, especialment si es tracta de cuines de petites dimensions.
  8. Treure les escombraries cada dia, això és clau, a més evitarà les males olors.
  9. Rentar els plats immediatament havent dinat, mai deixar això per a un parell d’hores després, doncs després serà tot pitjor.
  10. Sempre que es prepara alguna cosa, sense importar si és tan simple com un te o un cafè, deixar tots els utensilis nets i en el seu lloc. De fet, al final de cada dia dedicar 15 minuts per ordenar i netejar qualsevol desastre allí, és una excel·lent forma d’assegurar l’ordre i que tot llueixi en perfectes condicions.
Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button