Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

10 consells per deixar ordenada l’habitació

L’habitació és un dels espais més especials de la llar, és aquesta zona personal on no solament s’acudeix per al descans diari després d’una jornada de treball o d’estudi, també és el lloc per a la màxima expressió personal i on es passen temps de gaudi com llegir un llibre, per exemple.

Però perquè això es compleixi de la millor forma, és necessari que tot l’espai estigui sempre ordenat. No obstant això, per a algunes persones els resulta fins a una mica complicat mantenir el seu dormitori en perfectes condicions, perquè sigui una realitat, solament es tracta de seguir aquests senzills consells:

  1. Eliminar tot el que estigui damunt del llit que no se siguin coixins o llençols, est és un lloc de descans i no ha d’estar coberta d’objectes.
  2. Tendir el llit immediatament després d’aixecar-se i canviar els llençols de forma freqüent, això té un gran impacte en la neteja i l’ordre.
  3. Mantenir l’habitació ordenada, es poden organitzar les peces per colors, segons cada estació o altres característiques.
  4. No deixar la roba tirada, penjar-la en algun penja-robes o darrere de la porta de l’armari i deixar la roba bruta en les cistelles corresponents o el lloc assignat per a tal fi i la neta sempre guardar-la en el closet o doblegar-la i posar-la en les gavetes corresponents.
  5. Ordenar les sabates, és normal arribar a l’habitació, llevar-los i deixar-los en qualsevol lloc, l’indicat és retornar-los a l’armari o en defecte d’això, posar-los alineats en algun lloc de la cambra, situar-los en alguna prestatgeria o en caixes de plàstic transparents, això és molt profitós doncs es facilita la seva visió.
  6. Apostar per les caixes decoratives per guardar tots els elements o accessoris que estan a l’habitació, a més de l’ordre aportarà un toc cridaner a tot l’espai.
  7. No deixar gens sota el llit, aquest no és un espai d’emmagatzematge i fa que tot llueixi molt mal, fins i tot fa que tot s’extraviï i s’oblidi.
  8. Escombrar, retirar la pols i netejar amb freqüència perquè tot llueixi net.
  9.  Mantenir en el seu lloc els papers del treball o els quaderns i llibres per estudiar, això ha de tenir el seu propi espai com un escriptori o prestatgeries.
  10. No abusar amb la quantitat d’objectes decoratius sobre les taules de nit, això contribueix al desordre.
Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button