Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

10 consells per deixar ordenat el jardí

El jardí és d’aquestes zones a casa que poden proporcionar una bufona vista, un espai per a la relaxació i un contacte amb la naturalesa per generar el descans i la relaxació després de qualsevol llarg dia. També és perfecte per a reunions familiars, festes infantils i temps de gaudi amb els éssers estimats, fins i tot com a proveïment de verdures i fruites.

A l’una, per a ningú és un secret per a mantenir un jardí en ordre i en perfectes condicions no és una tasca senzilla, es tracta d’un treball dur, fins i tot és més difícil de mantenir que l’interior de la casa, però quan es veu el resultat d’aquest treball ardu, la satisfacció és enorme. A continuació, uns consells per mantenir el jardí en perfecte ordre i de manera senzilla.

  1. Un dels principals tips és retirar la brutícia, totes aquestes fulles seques, branques i enderrocs que el vent sol portar o cauen de les plantes i arbres, utilitzar un rasclet resulta molt útil i efectiu per a aquesta tasca.
  2. Preparar compost, és una excel·lent forma d’aprofitar totes les fulles seques o desaprofitaments, est és un fertilitzant natural ideal per a les plantes, elles ho agrairan.
  3. Retirar les males herbes, permet millorar increïblement l’aspecte del jardí, solament cal armar-se d’un ganivet vell o una espàtula i paciència per retirar-les totes.
  4. Podar les plantes i desfer-se de les fulles mortes, revisant abans les necessitats de cada planta per fer-ho de la forma i al moment correcte.
  5. Delimitar els espais corresponents per a cada tipus de plantes, per exemple les decoratives en un lloc, les herbes en un altre i així successivament, resulta fantàstic utilitzar cèrcols i cartells que a més poden aportar un toc decoratiu molt cridaner.
  6. Protegir les plantes de les plagues, quan s’emmalalteixen pot alterar l’aspecte del jardí i ocasionar una aparença descurada.
  7. Netejar les rajoles amb freqüència, aquestes se solen tacar molt fàcilment, utilitzar sabons o productes adequats.
  8. No usar el jardí com a dipòsit d’objectes com a fustes, llaunes de pintura o altres objectes inservibles. Una vegada es finalitzi el treball de neteja i manteniment recollir tots els complements i deixar-los en el seu respectiu lloc.
  9. Si es realitza alguna reunió o celebració, netejar immediatament el jardí, recollir totes les escombraries i deixar cada cosa de nou en el seu lloc.
  10. Fer manteniment a les voltes, restaurar i pintar periòdicament.
Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button