Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Consells per a la neteja de cases a Barcelona que t’interessen

Una casa neta i ordenada ens facilita la vida, ens permet gaudir del benestar d’un ambient sa i aprofitar el temps en activitats agradables, en comptes de desgastar-nos buscant en el desordre el que mai podem aconseguir. Existeix un mètode infal·lible i certs consells per a la neteja de cases a Barcelona, que poden interessar-te.

La planificació és essencial en qualsevol activitat, on l’aspecte lligat a la programació mental per realitzar-la juga un paper molt important, prepara’t mentalment per netejar i fes-ho de manera planificada, és a dir, neteja cada espai cada vegada, per obtenir resultats més ràpids i eficients i puguis mantenir-te animada per continuar.

Consells per a la neteja de cases a Barcelona

La cuina és el lloc de la casa que ha d’estar més net i ordenat, perquè es tracta del centre més dinàmic de la llar, on ens proveïm d’aliments i on l’ordre cobra major importància per aprofitar de forma eficient el temps a preparar amb dedicació cada menjar diari.

El més recomanable és no acumular andròmines després de cada menjar, sinó rentar-los, escórrer-los o assecar-los i ordenar-los al moment precís, perquè la tasca sigui més fàcil. Lo millor és fer que aquesta tasca sigui compartida per tota la família perquè sigui més suportable.

A més cada cosa en el seu lloc, et permetrà aconseguir tot a l’instant. Una cuina dissenyada amb molt espai per emmagatzemar és adequada per mantenir-la neta, però el més pràctic és tenir el més necessari i de manera ordenada usant cistelles, gavetes, ganxos per penjar utensilis, taules per a recipients i prestatgeries mòbils per als estris.

Un altre espai on són molt útils els consells per a la neteja de cases a Barcelona i que ha d’estar impecable per beneficiar la salut és el bany, on és molt important fer una neteja diària i una altra profunda almenys setmanalment, per a això els detergents i accessoris de neteja han d’estar a cada sala de bany sempre.

En la resta de la casa aspira la pols de cada objecte especialment en els mobles i procura molt espai per emmagatzemar a fi de tenir tot guardat perquè llueixi amb harmonia i elegància.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button