Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Copons

Si entre els teus objectius es troba la realització d’un buidatge, el millor és que deixis tot en mans d’una empresa especialitzada, ells faran que tot resulti de la millor manera. La millor opció és realitzar el buidatge de pisos Copons. Són veritables professionals, els qui sempre estan en la millor disposició d’atendre als seus clients.

La seva atenció és directa i personalitzada, amb la finalitat de brindar l’assessoria i respatller pertinents. Quan es contracten els seus serveis, sempre es reben els resultats esperats, doncs es preocupen que cada client estigui en total confiança i tranquil·litat, raó que els porta a resoldre qualsevol inconvenient que es produeixi durant el servei.

Així mateix, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer desocupacions en menys de 24 hores, per respondre a sol·licituds d’urgència. Estan completament homologats, amb cada certificat i permís requerit.

Quant als espais que desocupen es troben cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, hotels, col·legis, naus industrials, fàbriques, xalets, hospitals, entre altres. D’allí retiren mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i ordinadors que es troben desactualitzades.

buidatge de pisos

També, estris, roba, catifes, teles, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Tot és portat fins a abocadors que posseeixen l’autorització o punts verds, amb l’objectiu que siguin reciclats o reutilitzats. Aquesta acció té la finalitat de contribuir a la conservació del medi ambient.

Buidatge de pisos a Copons també neta, desinfecta i neta, encara que aquestes accions són ofertes com a serveis secundaris i han de ser prèviament sol·licitats. Cal destacar, cada assistència que es contracti ha de ser abonada, no obstant això, tots els preus són els més baixos del mercat.

Fins i tot, l’empresa fa lliurament de la factura, durant la culminació dels treballs. Així que no esperis més i obtingues el buidatge de la teva propietat amb els millors resultats i a un preu insuperable. Pots sol·licitar el teu pressupost, solament completa el formulari que està a la seva pàgina web, també pots cridar a les línies 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines a Copons, 08289.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button