Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Cornet

En buidatge de pisos Cornet pots trobar la solució per desocupar qualsevol espai. Són una empresa conformada per un conjunt de professionals, el treball dels quals és treure tots els objectes, de manera fàcil, ràpida i amb resultats excel·lents. Fins i tot, eviten causar algun tipus d’inconvenients als veïns.

Una vegada els contactis, ells acudeixen immediatament amb responsabilitat i puntualitat fins a l’espai en qüestió. Aquest pot ser pis, casa, habitació, garatge, pensió, parcel·la, hotel, col·legi, hospital, nau industrial o restaurant.

Fins i tot, quan es duen a terme reformes d’obres o reconstruccions, es poden contractar, ells acudeixen per realitzar el buidatge. De la mateixa forma, quan es presenten inundacions, incendis i l’acumulació sense control d’objectes i escombraries, coneguda com la síndrome de Diògenes.

Quant als objectes que extreuen, aquests poden ser enderrocs, restes de paper, plàstic, cartró, ferro, fusta, i electrodomèstics danyats. També, andròmines, estris, roba, catifes, teles, màquines que estan fora de servei, mobles vells i deixalles producte de treballs de jardineria.

buidatge de pisos

Així mateix, ofereixen una veritable atenció directa i personalitzada, entre els seus objectius ressalta la preocupació per garantir la millor assessoria. És per aquesta raó, que en primer lloc, proporcionen un pressupost que s’ajusta als requeriments o exigències establertes pels seus clients.

Com si fos poc, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada finalitzen el seu treball. Quant als preus brinden els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència contractada representa la quota d’una tarifa específica.

Ofereixen el seu servei els 365 dies de l’any i durant les 24 hores del dia. És a dir, en casos on sigui necessari realitzar un buidatge d’urgència, ells poden fer-ho. Així que no esperis més i gaudeix dels seus excel·lents serveis.

Si desitges obtenir el pressupost, pots ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari. També cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Cornet, 08650. Cal destacar, buidat de pisos en Cornet és una empresa homologa, doncs posseeix els requisits, certificats i permisos establerts per les normatives legals.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button