Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Corro D´Avall

Cada vegada que requereixis d’un servei de desocupació, la millor idea és contactar a buidatge de pisos Corro D´Avall. Si penses a llogar, vendre o reformar la teva propietat, ells són els millors per deixar-ho buit. Igual que en casos d’incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes.

El seu principal objectiu és atendre als seus clients de la forma més personalitzada, per donar-los la major ajuda i assessoria, busquen resoldre qualsevol dels seus possibles inconvenients. Tot el seu personal està molt bé qualificat i arriben al lloc on se’ls sol·liciti amb la major puntualitat.

Entre els llocs on efectuen els seus treballs es troben les naus industrials, fàbriques, empreses de tot tipus, cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, garatges, restaurants, bars, locals comercials, hotels, hospitals, entre altres.

En el mateix ordre d’idees, estan disponibles els 365 dies de l’any i estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents. També realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Entre altres dels avantatges de contractar a buidatge de pisos en Rotlle D´Avall, destaca que a pesar que tots i cadascun dels seus serveis han de ser pagats, tots els preus són els més econòmics del mercat. També tenen un alt sentit de la responsabilitat pel que fa a la preservació del medi ambient.

Per a això porten tot fins a punts verds o abocadors autoritzats, en aquests llocs reben l’adequat tractament, amb la finalitat de ser reciclats i així no causar impactes negatius. Entre altres coses, també realitzen labors de neteja, pintura i desinfecció.

Si vols obtenir el teu pressupost, buidat de cases en Rotlle D´Avall ho realitzen per a tu amb base en tots els requisits i necessitats particulars que posseeixis. El procés és molt simple, solament ingressa a la seva pàgina web i omple el formulari que allí trobaràs, aportant la informació sol·licitada. Posteriorment, t’enviaran la cotització.

Altres alternatives són cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les oficines situades en Rotlle D´Avall, 08250. Allí et donaran tota la informació que requereixis i donaran resposta als teus dubtes i inquietuds, no esperis més i contracta els teus serveis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button