Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Cubelles

Cada vegada que és necessari desocupar un espai, immediatament has de contractar els serveis de buidatge de pisos Cubelles. Ells són l’empresa capdavantera en el sector de buidatges, entre els seus més importants trets destaquen la major rapidesa, insuperables preus i excel·lent atenció al client.

Així mateix, són un grup molt bé consolidat i homologat, doncs compten amb tots els certificats i permisos corresponents, segons la llei i l’ajuntament. Quant al seu personal, posseeixen les tècniques, coneixement dels procediments i l’ús de les eines, en definitiva, tenen la millor capacitació.

Els espais on es desemboliquen són cases, pisos, oficines, xalets, garatges, pensions, parcel·les i habitacions. Així com, hotels, restaurants, bars, hospitals, col·legis, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Quant als objectes que extreuen es troben mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, roba, catifes, andròmines i màquines que estan fora de servei.

buidatge de pisos

Igual que enderrocs, escombraries, restes de jardineria, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. Quant a la destinació d’aquests objectes i materials, destaca la gran responsabilitat de l’empresa, específicament en matèria ambiental. És a dir, tot és portat fins a punts verds o abocadors perquè rebin el tractament adequat amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats.

Cal destacar, que quan es tracta de reformes d’obres, la síndrome de Diògenes, inundacions i incendis també presten els seus serveis. Com si fos poc, ofereixen els seus serveis els 365 dies de l’any i en situacions d’urgència no tenen inconvenients, doncs realitzen el buidatge en menys de 24 hores.

A sobre, compten amb els preus més econòmics i accessibles de tot el sector, a pesar que cada servei de buidatge ha de ser completament pagada amb un preu determinat. Com a mostra del seu compromís i responsabilitat, fan el lliurament de la corresponent factura, quan acaben els seus treballs.

Buidatge de pisos a Cubelles també proporciona el corresponent pressupost com a pas previ, amb solament completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. D’igual forma, es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Cubelles, 08880.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button