Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Cuidar el medi ambient d’àrees públiques d’Espanya evita cancel·lar multes

Reciclar és una oportunitat per col·laborar amb la cura del medi ambient i a més un requeriment per evitar cancel·lar multes, per no reciclar o no treure les escombraries en els horaris establerts. Sabia que deixar els excrements de les seves mascotes en la via pública genera el pagament de multes? Assabenti’s de detalls sobre les multes per no reciclar.

 

Les noves ordenances sobre neteja pública i la gestió de residus estan adoptant mesures específiques per controlar el compliment de les normes sobre la cura de les àrees públiques en les comunitats. La Comissió de Medi ambient de l’Assemblea de Ceuta multiplicarà l’import pel concepte de pagament de multes.

Específicament, aquests increments en els pagaments de multes s’imposaran pels qui no reciclin, dipositin les seves escombraries domèstiques en els contenidors fora dels horaris acordats i establerts i fins i tot per no recollir de les vies públiques degudament, els excrements de les seves mascotes, ja que es consideraran com a infraccions greus.

Aquestes normes tindran noves sancions des de 750 fins a 1500 euros de multes. Fins ara no superaven els 150 euros per un comportament incívics de dipositar els residus en horaris no establerts o qualsevol de les condicions assenyalades a dalt, que inclouen donar menjar a mascotes en la via pública o no separar els residus com s’estableix.

Amos de les mascotes exposats a multes permanents

Igual que manipular, extreure o rebuscar en les escombraries, no dipositar els residus en els contenidors disposats i normalitzats de forma correcta. Mentre que en els contenidors verds, blaus o grocs no té limitació quant a l’horari del seu ús per dipositar deixalles sempre que no es causi molèsties als veïns propers.

Els excrements de les mascotes han de ser recollits en borses impermeables, tancades o en contenidors contingudes de manera correcta com ho exigeixen els serveis municipals. En cas que les mascotes deixin excrements en la via pública, els seus amos hauran de recollir-los i netejar on les mascotes hagin embrutat.

Si els qui condueixen les mascotes són menors d’edat en cas d’infringir la norma estipulada sobre aquest tema, els seus pares o tutors hauran de respondre amb el pagament de les multes i sancions derivades per no haver pres mesures per evitar la comissió del fet.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button