Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Dosrius

Per a buidatge de pisos Dosrius no hi ha buidatges que representin impossibles. Els anys d’experiència, la seva trajectòria, més el seu excel·lent servei els han portat a ocupar el lloc més privilegiat en la llista d’empreses d’aquest tipus, en tot el sector.

Així que si penses a buidar la teva casa, pis, local comercial, fàbrica, nau industrial, restaurant, bar, col·legi, xalet, pensió, parcel·la, hospital o empresa, ells són els millors. També presten els seus serveis en situacions on s’hagin realitzat reformes o reconstruccions d’obres, també on s’hagin produït inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes.

Quant als objectes que retiren, destaquen les parts de computadores que estan desactualitzades, els mobles vells, màquines que es troben danyades o fora de servei, electrodomèstics, estris, roba, catifes, deixalles de jardineria, enderrocs i materials com a cartró, paper, fusta, ferro i plàstic.

Un dels millors avantatges de contractar a buidatge de pisos a Dosrius, és que tots els objectes o materials retirats són portats fins a punts verds, perquè allí siguin correctament tractats, reciclats i evitar així un impacte ambiental negatiu. En defecte d’això, es porten fins a abocadors que posseeixen l’autorització.

buidatge pisos dosrius

D’igual manera, compten amb cadascun dels certificats i permisos que estableixen les lleis i ajuntaments, així que estan homologats. Com si fos poc i com una altra de les seves bondats, brinden atenció personalitzada, al mateix temps que treballen els 365 dies de l’any i estan disponibles per atendre casos d’urgència, és a dir, realitzar buidatges en menys de 24 hores, per exemple.

Com a serveis secundaris, estan en la capacitat de brindar serveis de neteja, desinfecció i pintura, si el client així ho sol·licita de forma prèvia. Quant al pressupost, els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada.

Ingressa a la pàgina de buidatge de cases a Dosrius i omple el formulari per sol·licitar el pressupost, brindant la informació sol·licitada. També, es poden visitar les seves oficines situades a Dosrius, 08319, igual que cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button