Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Eines i utensilis que s’usen en el treball de buidatge de pisos

El buidatge de pisos és una labor professional per mitjà del qual els amos de l’immoble poden desfer-se dels objectes inservibles com a mobles vells, equip danyat, en desús o obsolets, electrodomèstics i estris de tot tipus, enderrocs provinents de remodelacions, peces sanitàries, plàstics de tot tipus, derivats de cartró i paper, metalls de tot tipus i deixalles de jardineria.

És un servei de gran utilitat, ja que la persona que ho contracta no ha de realitzar cap treball, a l’empresa de buidatge s’encarrega de tot, desmuntar, llevar, treure de l’habitatge i traslladar-ho a un lloc adequat per al seu reciclatge o deposició final, tot això amb els respectius permisos dels organismes legals competents; si el client ho desitja també es realitzen treballs de neteja i pintura del pis buidat.

Per a això es compta amb un personal altament capacitat, disposat a escometre les labors de buidatge en el menor temps possible i de la forma més professional, sense causar cap dany a l’immoble; compten amb modernes eina i utensilis que permeten que el treball de buidatge de pisos es realitzi d’una forma més senzilla i segura per als clients i pels qui exerceixen aquesta labor.

eines utilitzades

Entre les eines i utensilis que s’usen en el treball de buidatge de pisos tenim:

  • Plataforma amb rodes: Són carros d’almenys quatre rodes que permeten transportar fàcilment objectes pesats en àrees planes, faciliten a més el trasllat d’aquests objectes per ascensors o muntacàrregues exteriors.
  • Carretons: Compten amb dues rodes i un respatller metàl·lic que permet transportar fàcilment objectes de diversos tipus per superfícies planes o pendents i irregulars com a escales; també existeixen carretons de tremuja que s’usa per retirar enderrocs i deixalles de jardineria.
  • Perforadora percutora a bateria: És una eina multifuncional que permet desmuntar qualsevol moble, cartel·la o equip fixat amb cargols a una paret o qualsevol superfície, també es disposa de desarmadors de divers tipus i grandària.
  • Cúter: És un senzill utensili de tall, molt afilat, que permet realitzar corts de precisió en diversos tipus de materials de cartró i plàstic, així com també en cables i cordes.
  • Pales, palines, rasclets, espàtules de plàstic i metall
Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button