Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Bardoc

No et preocupis més per aquests objectes que has de retirar de la teva propietat, ara pot convertir-se en la tasca més senzilla, gràcies a buidatge de pisos El Bardoc. Ells són la millor empresa de tot el sector, doncs ofereixen un servei de buidatge superior amb resultats de qualitat. Sempre estan a sencera disposició dels seus clients.

Això es reflecteix que treballen els 365 dies de l’any i fins i tot realitzen un buidatge d’urgència en menys de 24 hores. Així mateix, estan completament homologats i compten amb tots els certificats i permisos necessaris, segons estableixen les normatives i els ajuntaments. El seu equip està conformat per professionals amb excel·lent capacitació.

Pel que fa a l’atenció que ofereixen als seus clients, ressalta ja que és sempre personalitzada i directa. Els espais que buiden són cases, pisos, xalets, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, oficines, hotels, hospitals, restaurants, locals comercials, fàbriques i naus industrials.

Els objectes retirats són mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts de computadores desactualitzades, taulons, estris, andròmines, catifes, roba i teles. També, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge pisos el bardoc

És important precisar, buidat de pisos en El Bardoc s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors amb la finalitat de reciclar o reutilitzar. Això es fa a través de processos i tractaments amables amb el medi ambient, que no ho danyen o afecten.

Quant a serveis secundaris, aquesta empresa fa treballs de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud del client. En el mateix ordre d’idees, totes les assistències contractades han de ser completament cancel·lades, no obstant això, els seus preus són els més accessibles de tot el mercat.

Per accedir al pressupost, que com si fos poc és realitzat amb base en les necessitats personals, el procediment és molt simple i es pot fer des de la comoditat de la llar o oficina. Solament es tracta de completar el formulari que està a la pàgina web, també és possible comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines en El Bardoc.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button