Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Bruc

Buidatge de pisos El Bruc és una empresa sinònim d’excel·lència, rapidesa, qualitat, seguretat i rapidesa. Així que si estàs pensant a desocupar la teva propietat, ells són simplement els més indicats. Reuneixen anys d’experiència, destacada trajectòria i el major compromís cap a cadascun dels seus clients.

En primer lloc, estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats, permisos i requisits que estableixen les lleis i els ajuntaments. Sempre han destacat per l’atenció que brinden als seus clients, és personalitzada i s’enfoca a brindar assessoria, garantir tranquil·litat i resoldre qualsevol inconvenient.

Així mateix, el seu equip format per professionals amb la millor capacitació, està disponible els 365 dies de l’any i fins i tot poden dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Els espais que buiden són les seves cases, oficines, pensions, parcel·les, habitacions, hotels, bars, restaurants i hospitals.

buidatge pisos el bruc

També espais de majors dimensions com a naus industrials, empreses de diversos tipus i fàbriques. En tots realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, andròmines, estris, roba, teles, catifes, parts de computadores i màquines fora de funcionament.

De la mateixa forma que paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, enderrocs i deixalles de jardineria. Una gran característica de buidatge de pisos al Bruc és que s’encarrega de portar tots els objectes fins a punts verds o abocadors, l’objectiu és que siguin sotmesos a tractaments correctes i així puguin ser reciclats.

Ara bé, també tenen capacitat de prestar algunes assistències secundàries, com a treballs de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats de forma prèvia. És important esmentar, que en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i casos de menor complexitat com a reformes d’obres, ells també realitzen els seus treballs de buidatges.

Pel que fa als preus, ofereixen els més accessibles de tot el mercat, a pesar que cada prestació contractada ha de ser cancel·lada, fins a lliurar la factura quan culminen els seus treballs. Per obtenir el pressupost, es pot completar el formulari que està a la pàgina web. També cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades al Bruc, 08294.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button