Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Cint

Per dur a terme la desocupació d’una propietat i que resulti reeixida, sense haver de passar per una sèrie de complicacions, cal contractar a buidatge de pisos El Cint. Són la millor empresa d’aquest sector, els seus serveis no tenen comparació, igual que els seus preus, resultats, entre altres característiques.

Per obtenir el pressupost amb ells, es pot completar el formulari que està a la pàgina web, solament s’ingressa al portal i se subministra la informació assenyalada. També és vàlid cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en El Cint.

Els espais que buidat de pisos en El Cint desocupa, són les seves cases, oficines, xalets, pensions, pisos, parcel·les, habitacions, hotels, bars, restaurants i hospitals. Així com també naus industrials, empreses de qualsevol tipus i fàbriques. En tots aquests extreuen objectes i materials com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores, andròmines, estris, catifes, roba, teles, i màquines fora de funcionament.

Així mateix, enderrocs, deixalles de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Entre altres coses, destaca que aquesta empresa de buidatges està homologada, ja que posseeix tots els certificats, permisos i requisits establerts per les lleis i els ajuntaments.

buidatge pisos el cint

En el mateix ordre d’idees, el seu equip està format per professionals amb excel·lent capacitació. Fins i tot estan disponibles els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per respondre a situacions d’urgència. Alguns dels seus millors trets és l’atenció que brinden, sempre personalitzada i directa, enfocada a brindar assessoria i resoldre qualsevol possible inconvenient.

Cal destacar, que aquesta empresa s’encarrega de portar tots els objectes fins a punts verds o abocadors, perquè siguin tractats de forma correcta, segons cada tipus de material i puguin ser reciclats. Finalment, això permet contribuir amb la conservació i cura del medi ambient.

D’altra banda, també poden prestar algunes assistències o serveis extra, com a labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats de forma prèvia. Quant als preus, ofereixen els més econòmics i accessibles de tot el mercat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button