Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

El correcte ús de les macaretes protectores per al personal

Les màscares sempre han format part del món contemporani. Les usem en milers d’ocasions, però en tots els casos l’objectiu és protegir-nos.

Existeixen diversos tipus de màscares, no obstant això, en aquest article farem referències a les “d’un sol ús”, fabricades de paper o un altre material esponjós. Aquestes màscares són un tipus simple de purificador d’aire, que cobreixen les entrades principals d’aquest element al nostre cos: el nas i la boca.

Perquè les màscares

Les màscares d’un sol ús són molt versàtils i, per això es poden usar per a la realització de diverses activitats, tal és el cas de la condícia de llars, i fins i tot el seu respectiu buidatge.

Per exemple, es recomana que en tasques relacionades amb el buidatge de cases o pisos, s’usin màscares. Basats en el fet que en mobilitzar objectes, mobles i altres estris, es propaga molta pols, aquest al seu torn desplaça micro-elements, que poden ocasionar afeccions en la salut.

Ara bé, cal reconèixer que en els últims mesos, l’ús de les màscares ha resultat vital. La pandèmia causada pel Covid19, ha intensificat la popularitat d’aquestes, sabent que poden mitigar en gran manera el contagi d’aquest virus.

Per aquests motius, és important saber utilitzar les màscares d’un sol ús per a garantir la seva eficiència en evitar l’ingrés d’agents perjudicials al nostre sistema respiratori. Vegem quins consells hem de seguir sobre aquest tema.

Ús Correcte de les Màscares D’un sol ús

Assegurar-se que la màscara cobreixi el nas i boca, ajustant-la als punts de contacte amb la cara.

  • Evitar tocar la màscara durant el seu ús.
  • En retirar-se la màscara, ha de deslligar-la pel clatell, no per la part davantera.
  • Si es té contacte amb la màscara, estant en ús, procedeixi a desinfectar-se les mans.
  • Rebutjar immediatament després del seu ús.

Aquestes mesures permetran que l’ús de les màscares sigui reeixit, i aconseguim treure’ls el millor profit en el nostre diari viure.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button