Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Mas Bado

Si estàs en aquesta complexa cerca d’una empresa que pugui cobrir les teves necessitats de desocupació, en buidatge de pisos El Mas Bado tens la millor troballa. Ells són senzillament insuperables i brinden el respatller i l’assessoria que tots necessiten. Són el grup número 1 en tota la branca.

Són una empresa amb importants anys d’experiència i estan homologats, doncs compten amb totes les certificacions i permisos requerits. També, un equip de professionals amb excel·lent capacitació per exercir diferents labors. Un dels seus millors trets és l’alt significat que atorguen a la responsabilitat, compromís i eficàcia.

Són els millors a brindar atenció personalitzada, ja que es preocupen per brindar la millor ajuda, confiança i seguretat a tots els seus clients. Així mateix, retiren estris, teles, catifes, roba i enderrocs. També escombraries, electrodomèstics, màquines fora de funcionament, mobles, estris i parts de computadores.

buidatge pisos el mas bado

Igual que fusta, cartró, paper, ferro i plàstic. Tot això és retirat de cases, oficines, xalets, habitacions, restaurants, bars, locals comercials, fàbriques i naus industrials. Així mateix, buidat de pisos en El Mas Bado lliuren la corresponent factura, una vegada finalitzin els seus treballs. Com si fos poc, els seus preus són els més baixos de tot el sector.

Cal destacar, que en cas d’urgències, ells duen a terme el treball de buidatge en menys de 24 hores i estan disponibles els 365 dies de l’any. Fins i tot, no causen cap tipus de contratemps o molèsties als veïns. També, són molt responsables en matèria d’ambient, ja que porten tots els objectes retirats fins a punts verds o abocadors que compten amb la corresponent autorització.

Pel que fa a les tarifes, tots els serveis de buidatge contractats han de ser cancel·lats, encara que els preus són els més econòmics del mercat, contribuint amb l’economia de tots els seus usuaris. Algunes assistències secundàries són treballs de neteja, desinfecció i pintura.

Si desitges el teu pressupost, omple el formulari a la seva pàgina web, encara que també pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades en El Mas Bado. Allí et donaran tota la informació que sol·licitis, respondran qualsevol dels teus interrogants i aclarissin els teus dubtes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button