Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Papiol

Desocupar algun espai pot ser complex, en el procés intervenen diferents factors importants, la grandària, la quantitat d’objectes, els llocs a través dels quals s’ha de transportar i fins a la destinació on es portarà tot. Però quan es compta amb el servei de buidatge de pisos El Papiol, tot canvia.

Ells són una empresa de buidatge excel·lent, s’encarreguen de tot el procediment completament. Una vegada es fa la sol·licitud arriben fins al lloc amb la major responsabilitat i per descomptada puntualitat. Cal destacar, que estan completament homologats compten amb tots els certificats i permisos necessaris.

Ara bé, els llocs on presten les seves assistències són cases, habitacions, pensions, xalets, pisos, oficines, parcel·les, hotels, restaurants, bars, col·legis, hospitals, empreses, fàbriques i naus industrials. Són un grup bastant versàtil, doncs compten amb el personal idoni per a cada tasca, que a més està molt bé qualificat.

buidatge pisos el papiol

Quant als objectes que retiren són igualment diversos, des d’enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, fusta, ferro, plàstic, cartró i paper fins a electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de servei, mobles vells, taulons, roba, catifes, andròmines i estris.

Cal assenyalar, que buidat de pisos al Papiol, també duen a terme els seus serveis en aquestes situacions on es fa present l’acumulació a l’excés d’objectes i escombraries, anomenada síndrome de Diògenes. També quan s’efectuen reformes d’obres o sorgeixen inundacions i incendis.

Entre altres coses, realitzen tasques de neteja i pintura. Un dels seus beneficis és que sempre es preocupen per brindar la millor atenció personalitzada a tots els seus clients, donant el necessari respatller i assessoria a tot moment. Busquen resoldre qualsevol mínim inconvenient que es pugui presentar durant el servei de buidatge.

Fins i tot, s’encarreguen de la destinació final de tot el material retirat del pis, per a això ho porten fins a punts verds o abocadors on rep el corresponent tractament, amb finalitats de reciclat o reutilització, evitant així causar qualsevol impacte negatiu en el medi ambient.

Quant als seus preus són els més econòmics del mercat, consulta el teu pressupost omplint el formulari a la pàgina web, flama als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, o visita les oficines al Papiol, 08754.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button