Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Parrot

No esperis més de moment indicat per buidar el teu espai, gràcies a buidatge de pisos El Parrot, qualsevol dia és ideal per dur-ho a terme. Això es deu al fet que són una empresa especialista en aquesta matèria, s’encarreguen de cada detall i fins a qualsevol inconvenient. Tot en el menor temps possible i a canvi dels millors preus.

Es poden sol·licitar els 365 dies de l’any, doncs sempre estan disponibles, de fet si en alguna circumstància, sorgeix alguna desocupació d’urgència, ells ho poden fer. D’igual manera, estan homologats, compten amb tots els requisits i certificats que li són exigits per realitzar els seus treballs.

En casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, ells es fan presents, doncs compten amb un grandiós equip de professionals molt bé preparats per a qualsevol situació. Ara bé, els espais que buiden són cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, parcel·les i pensions.

buidatge pisos el parrot

També restaurants, hotels, col·legis, hospitals, fàbriques i naus industrials. Quant als objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics, andròmines, estris, catifes, teles, màquines fora de funcionament i parts de computadores. A més de deixalles de jardineria, enderrocs, paper, cartró, plàstic, fusta i escombraries.

Destaca la responsabilitat de buidatge de pisos en El Parrot en matèria del medi ambient, doncs porten tot fins a abocadors o punts verds amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats. Així contribueixen a la seva cura i conservació. Com a serveis secundaris, netegen, desinfecten i pinten amb materials de qualitat i resultats de primera.

Pel que fa als preus, cada assistència que se sol·liciti ha de ser cancel·lada, no obstant això totes les tarifes són les més econòmiques del mercat, fins i tot poden lliurar la corresponent factura quan culminen el seu treball. Per sol·licitar el pressupost el procediment és senzill, solament es tracta d’ingressar a la pàgina web i completar el formulari.

D’igual manera es pot comunicar als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines que es troben El Parrot. Allí rebrà qualsevol tipus d’informació relacionada amb les seves assistències, de forma directa i a través del tracte més amable.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button