Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Prat De Llobregat

Si tens una casa, pis, oficina, restaurant, hotel o empresa que hagi de ser desocupada, necessites el servei de buidatge de pisos El Prat de Llobregat. En ells s’obté la millor ajuda i suport per dur-ho a terme, a més de l’assessoria pertinent. Són professionals amb una àmplia trajectòria i el lloc número 1 entre les empreses del seu tipus.

Les raons són simples, tenen una destacada experiència i ressalten per l’atenció que brinden als seus clients, sempre directa i personalitzada, amb l’objectiu d’aconseguir la seva tranquil·litat i confiança. Són una empresa homologada, amb cada permís i certificat a l’ordre del dia, com si fos poc, es troben treballant els 365 dies de l’any.

El seu principal servei és la desocupació de diferents espais i d’ells retiren mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines que estan fora de servei i parts de computadores desactualitzades. També catifes, roba, andròmines, estris, taulons, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs i alguns materials com a paper i fusta.

buidatge pisos el prat de llobregat

Una altra part del seu treball, encara que de forma secundària o extra, són les tasques de neteja, desinfecció i pintura. Aquests han de ser sol·licitats de forma prèvia i representen el pagament d’una tarifa determinada. De fet, cada servei de buidatge sol·licitat ha de ser cancel·lat, no obstant això, tots els preus són els més econòmics i accessibles del mercat.

Cal destacar, que buidat de pisos al Prat de Llobregat, en l’afany de reflectir el seu compromís i transparència, fa lliurament de la corresponent factura quan culminen els seus serveis. Entre altres coses, també ressalta la seva haver d’en matèria del medi ambient. Doncs per evitar danys, porten tots els objectes retirats fins a punts o verds o abocadors perquè siguin reciclats.

És important precisar, que aquesta extraordinària empresa de buidatges es pot contractar en casos on es duguin a terme reformes d’obres, també quan es produeixin incendis i inundacions i fins a la síndrome de Diògenes.

Ja pots sol·licitar el teu pressupost, solament completa el formulari que es troba a la pàgina web, o comunica’t als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Igualment pots visitar les oficines situades al Prat de Llobregat, 08220.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button