Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Pujol De Planes

Comptar amb una empresa de buidatges és indispensable. A qualsevol moment és necessari desocupar un determinat espai, sigui per llogar sigui per vendre. També recollir els enderrocs productes de reformes d’obres i canvis. Ara bé, la millor empresa per a aquesta tasca és buidatge de pisos El Pujol De Planes.

Ells són el número 1 en el camp, el seu servei és sinònim de qualitat, rapidesa, eficàcia i compromís. Sense importar si el lloc a buidar és un pis, casa, restaurant, bar, fabrica, pensió, parcel·la, col·legi, entre uns altres. Ells arriben fins al lloc i brinden la millor atenció especialitzada, doncs aquest és el seu objectiu principal.

A més, efectuen el retir de mobles, màquines en desús, teles, catifes, computadores, electrodomèstics, restes de jardineria, materials com a ferro, paper i cartró, de forma ràpida i segura. Amb la finalitat d’evitar inconvenients i problemes, tant als nostres clients com als seus veïns.

Cal destacar, que compten amb tots els materials, complements i eines per dur a terme els treballs de buidatge fins als espais més reduïts com a escales. També, a qualsevol moment, els 365 dies de l’any, doncs en situacions d’urgència estan per servir-li. Cal destacar, que són l’empresa més confiable, doncs estan homologats i compten amb les certificacions i permisos que exigeix la llei.

buidatge pisos el pujol de planes

També, és necessari fitar que a més del seu servei principal de desocupar, en buidatge de pisos en El Pujol De Planes, es preocupen per la cura del medi ambient. Per aquesta raó, tot el mobiliari i enderrocs retirats, són portats a punts verds on reben l’adequat tractament, segons el material.

Uns altres són portats a abocadors autoritzats, tot amb la finalitat de no causar un impacte ambiental negatiu. Quant als costos és la millor part, ja que brinden els més baixos i econòmics. Si desitja saber el pressupost del seu buidatge de pis, pot contactar-los pels nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

O si prefereix visitar-los en El Pujol De Planes, 8022. Com a tercera opció ofereixen la seva pàgina web, allí brinden un formulari que pot completar i després li envien la cotització, via electrònica per a la seva major comoditat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button