Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Raval

En el Raval qualsevol moment és ideal per realitzar el buidatge de la teva propietat, sigui per llogar o vendre o tal vegada després de realitzar alguna reforma d’obra i així deixar tot en el seu lloc. Això es deu al fet que en aquesta bella localitat, ja es compta amb buidatge de pisos el Raval, són la millor empresa del sector i el número 1 entre totes, per descomptat.

Les raons de la seva posició al mercat es deuen al seu excel·lent servei i qualitat, començant amb què estan completament homologats i compleixen amb tots els requisits, certificats i permisos que els exigeixen les lleis i l’ajuntament. Tot el seu personal són professionals de primera, compromesos amb el seu treball.

Fins i tot, per a cada tasca, compten amb un grup específic. A més es preocupen per brindar atenció personalitzada, donen respatller, assessoria i fan lliurament d’un pressupost que s’ajusti a les necessitats personals. Per obtenir-ho, el procediment és summament senzill, solament s’ha d’ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari.

buidatge pisos el raval

Quant als espais, on buidat de pisos en el Raval ofereix els seus serveis, es troben cases, oficines, pisos, garatges, parcel·les, restaurants, bars, hotels, col·legis, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus. D’aquests llocs realitzen el retir de diferents objectes com a enderrocs, escombraries, restes de jardineria, andròmines, estris, roba i catifes.

També, mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines que es troben fora de funcionament, taulons, fusta, ferro, plàstic, cartró i paper. Tot és portat per l’empresa de buidatges de casa en Raval fins a punts verds on reben el tractament necessari, per finalment ser reciclats i d’aquesta forma evitar l’impacte negatiu ambiental.

Entre uns altres dels serveis que presten es destaca el treball de neteja i pintura, encara que de manera secundària i amb prèvia sol·licitud. Pel que fa als preus són els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada prestació ha de ser cancel·lada.

Si vols el teu pressupost, no oblidis omplir el formulari a la pàgina web. També pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en El Raval, 08001.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button