Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Rieral

Ja no has de passar per complicats dies de treball o tenir preocupacions per poder veure el teu espai lliure i desocupat. Si aquesta és la teva meta, solament necessites posar tot en mans de buidatge de pisos El Rieral i ells ho faran per tu, de la millor manera i amb els resultats de major qualitat.

Això es deu al fet que són una empresa de buidatges especialista, un grup de professionals al complet servei dels seus clients o usuaris els 365 dies de l’any. Doncs tenen un gran compromís i s’acuren per brindar el millor servei de buidatge, a través de l’atenció personalitzada.

Un dels seus passos previs és aportar assessoria i el pressupost que s’ajusta a les necessitats de cadascun dels seus usuaris. Per fer això possible, tenen a la seva pàgina web un formulari, així que solament és necessari ingressar al portal i completar-ho amb la informació indicada, posteriorment, ells enviaran la cotització.

buidatge pisos el rieral

Altres mètodes són cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en El Rieral, 08469. Allí el personal sempre espera per proporcionar informació i aclarir qualsevol tipus de dubte.

Ara bé, els espais que buidat de pisos en El Rieral desocupa són pisos, oficines, xalets, cases, habitacions, parcel·les, pensions, garatges, restaurants, bars, hotels, col·legis, hospitals, fàbriques i naus industrials. Pel que fa als objectes, retiren des d’enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a paper, cartró, plàstic i fusta.

Fins a electrodomèstics danyats, mobles vells, màquines fora de servei, parts de computadores que no serveixen, andròmines, estris, roba i catifes. Cal destacar, que buidat de cases en El Rieral és una empresa homologada, que posseeix tots els certificats i permisos corresponents.

Quant als preus, totes les seves tarifes són les més econòmiques del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada íntegrament. En suma, fan lliurament de les factures corresponents quan finalitzen els seus treballs.

En casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, ells també ofereixen els seus serveis. Com a treballs extres, tenen capacitat de netejar, desinfectar i netejar amb els millors materials i recursos.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button