Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a El Soler

Si vostè té algun pis a l’agradable poble del Soler i està pensant a llogar o vendre, requereix d’ajuda professional per desocupar aquest espai. Necessita de personal capacitat que faci tot el treball per vostè, de forma ràpida i sense causar cap tipus d’inconvenients. Per a això buidatge de pisos El Soler, són els millors.

Són una empresa formal, consolidada i homologada. Doncs compten amb els certificats i permisos corresponents que exigeix la llei, per dur a terme aquest treball. Ofereixen assistència personalitzada, doncs es dirigeixen fins al seu pis, responen totes les seves inquietuds i resolen els seus problemes.

També buiden cases, locals comercials, parcel·les, pensions, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques. D’allí retiren objectes i articles com a electrodomèstics, parts de computadores danyades, estris, andròmines velles, maquinària fora de servei i catifes.

buidatge pisos el soler

En suma, enderrocs producte d’inundacions, incendis, restes de jardineria i residus de ferro, paper i cartró. Fins i tot, realitzen el buidatge de cases, quan es donen situacions relacionades amb la síndrome de Diògenes, que es tracta de l’acumulació excessiva d’objectes i escombraries.

Buidatge de pisos El Soler, presta el seu servei els 365 dies de l’any, les 24 hores, sense importar si implica un cas d’urgència. A l’una, una vegada realitzat tot el treball, lliuren la factura corresponent, donant mostra de la seva transparència i responsabilitat. Si es pregunta els costos, és important ressaltar, que cada prestació, té un cost específic.

Però no deixen de ser els més econòmics de tot el mercat. A més dels més responsables quant a ecologia es refereix. Doncs porten totes les deixalles i mobles fins a punts verds, on reben un tractament adequat, per ser reciclats o reutilitzats. En defecte d’això, són transportats fins a abocadors amb els permisos exigits.

Si desitja conèixer el pressupost de la desocupació del seu pis, no dubti a visitar-los en El Soler, 8018. També és vàlid comunicar-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, on el personal ho atendrà per aclarir tots els seus interrogants. Un altre mètode efectiu és ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari. Poc temps després, li enviaran la seva cotització.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button