Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Els Hostalets De Pierola

Amb buidatge de pisos Els Hostalets de Pierola es van acabar les preocupacions per la desocupació dels espais. L’única cosa que fa falta és contactar-los i ells immediatament s’encarregaran de tot, de la millor manera que saben fer-ho, amb resultats de qualitat i en temps rècord.

Ells són una empresa amb excel·lents qualitats, en primer lloc, estan homologats així que compten amb tots els certificats i permisos que les normatives legals i els ajuntaments estableixen com a obligatòries, per poder dur a terme els seus treballs.

Així mateix, tenen una extraordinària disponibilitat, doncs treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de realitzar buidatges d’urgència, en un temps menor a les 24 hores. Com si fos poc, l’atenció que brinden és directa i personalitzada. Sempre disposada a respondre qualsevol interrogant i resoldre fins al més mínim inconvenient.

Quant als espais que desocupen es troben les cases, oficines, pisos, habitacions, garatges, pensions, restaurants, locals comercials, parcel·les, restaurants, hospitals i naus industrials. D’aquests llocs realitzen el retir de deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, paper, fusta, ferro i plàstic.

buidatge de pisos

També electrodomèstics que no serveixen, màquines que estan fora de servei i parts d’ordinadors desactualitzades, a més de roba, catifes, teles, mobles vells, estris i andròmines. Tot té una destinació respectuosa amb el medi ambient, doncs són portats per l’empresa fins a punts verds o abocadors perquè siguin reciclats.

Entre altres coses, buidat de pisos als Hostalets de Pierola s’encarrega d’algunes tasques, encara que de forma secundària i amb la prèvia sol·licitud dels seus clients, com a neteja, desinfecció i pintura. Pel que fa als preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada sol·licitud ha de ser abonada.

Fins i tot, fan lliurament de la corresponent factura i a la seva pàgina web es troba un formulari a completar, pels qui desitgin obtenir el pressupost ajustat a les necessitats personals. També disposen de les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si es prefereix, es poden visitar les seves oficines situades als Hostalets de Pierola, 08781.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button