Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Els Hostalets

Per a buidatge de pisos Els Hostalets no existeix alguna desocupació que no pugui dur a terme, doncs són una empresa molt versàtil, a més de compromesa, responsable i eficient. Són la millor opció quan es desitja deixar un espai de nou apte per a futurs inquilins o compradors.

Immediatament es contactin es dirigeixen amb puntualitat, fins al teu pis, oficina, casa, xalet, garatge, parcel·la, restaurant, hotel, hospital, col·legi, bar, empresa, nau industrial o fàbrica. D’aquests diversos llocs realitzen l’extracció d’assecadores, rentadores, cuines o qualsevol altre electrodomèstic que no es trobi en les condicions adequades.

També màquines com a aires condicionats que estiguin fora de funcionament, mobles vells, taulons, roba, catifes, trasts i estris. Fins i tot retiren escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria, fusta, ferro, plàstic, paper i cartró. Així que en situacions on es duen a terme reformes en la infraestructura d’un pis, són els millors.

buidatge pisos els hostalets

Igual que en casos de la síndrome de Diògenes, incendis i inundacions. Cal ressaltar que estan disponibles els 365 dies de l’any, i fins a realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Buidatge de pisos en Els Hostalets és una empresa homologada, amb tots els requisits, permisos i certificats al dia.

Amb respecte, a la destinació dels objectes retirats es transporten fins a punts verds o abocadors perquè rebin el tractament correcte i puguin ser reciclats o reutilitzats, evitant causar algun dany en el medi ambient.

Com a serveis secundaris exerceixen labors de neteja i pintura. Totes les seves assistències han de ser cancel·lades amb una suma específica, encara que per a benefici dels seus distingits clients, tots els preus són els més econòmics del sector.

Entre altres coses, aquesta excel·lent empresa de buidatges brinda la millor atenció, respatller i assessoria, a més del pressupost que s’ajusta a les necessitats dels seus usuaris. Si desitges obtenir la teva cotització, solament has d’ingressar a la pàgina web d’aquesta empresa i omplir el formulari que ells tenen per a tu.

Altres opcions són comunicar-se als nombres telefònics que posen a la teva disposició, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en Els Hostalets, 08781. Allí tot el personal t’atendrà de la millor forma possible.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button