Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge pisos Els Manxons

Perquè la desocupació del teu pis es doni en els millors termes, cal contractar els serveis d’una empresa especialitzada com a buidatge de pisos Els Manxons. En ells es pot trobar el major respatller, gent de confiança i resultats de qualitat. Solament és necessari contactar-los i ells s’encarreguen del procés íntegrament.

Fins i tot, resolen qualsevol inconvenient que pugui donar-se en el procés, sense importar el complex que pugui ser, doncs una de les seves majors preocupacions és l’atenció pels seus clients. El seu objectiu és brindar-los assessoria i respatller durant tot el servei.

Així mateix, tenen la capacitat de buidar múltiples espais, ja que compten amb un equip de professionals per a cadascuna de les tasques. Aquests espais són cases, pisos, xalets, parcel·les, pensions, habitacions i garatges. També, locals comercials, restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques.

En ells realitzen el retir de mobles vells, taulons, catifes, roba i teles. A més de trasts, estris, parts de computadora desactualitzades, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats, enderrocs, escombraries, paper, cartró, ferro, plàstic ifusta.

buidatge pisos els manxons

Ara bé, és important fer esment a l’horari de buidatge de pisos en Els Manxons, doncs ells estan disponibles els 365 dies de l’any i fins a poden dur a terme, buidats en circumstàncies d’urgència, usant menys de 24 hores. També ofereixen als seus clients algunes assistències secundàries com a labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats.

En situacions d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, igualment es fan presents. Quan els seus preus, són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Cal destacar, que una vegada finalitzin els seus treballs en el lloc, fan lliurament de la corresponent factura.

Per sol·licitar el pressupost, posen a disposició la seva pàgina web, solament n’hi ha prou amb completar el formulari que es troba allí. També és vàlid comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Els Manxons. Allí el personal està sempre esperant per aportar informació i respondre a qualsevol dubte o interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button