Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Els millors trucs per fer reciclatge a casa per a tots

La conservació del medi ambient comença per la llar, és per això que cada vegada més persones s’interessen per conèixer i aplicar trucs per fer reciclatge a casa, amb els quals estan ensenyant a les noves generacions a cuidar el seu hàbitat i ofereixen la seva aportació per reciclar deixalles sòlides i cuidar el medi ambient. És fàcil reciclar a la casa.

Punts per millorar el reciclatge

La producció de coses en aquest moment en la nostra societat és realment alarmant i fins i tot a les nostres cases, cada dia estem generant una incomptable quantitat de deixalles que van a l’abocador i després només serveixen per contaminar el nostre aire i els nostres rius. Aquesta situació pot millorar sí tan sols classifiquem les escombraries, l’inici del reciclatge.

El reciclatge és tornar a usar un material que ja ha estat usat a un procés que permet tornar-ho a utilitzar, per la qual cosa sí a casa classifiquem les deixalles de plàstic, cartró i vidre aquests poden ser transformar-se d’objectes que ja hem utilitzat en matèria primera perquè siguin elaborats nous productes. El que beneficia al medi ambient.

El primer pas és classificar les escombraries en desaprofitaments orgànics i inorgànics. L’orgànica és la que s’origina de restes de plantes, vegetals i de menjar d’origen animal. La inorgànica són les deixalles metàl·liques, de vidre, d’aparells electrònics, cartró, plàstic; entre uns altres, els quals pots lliurar-los en el punt net més proper a la teva casa.

Amb les deixalles orgàniques pots fer trucs per fer reciclatge a casa millorar la qualitat de les plantes del teu jardí o construir un compost amb tots els residus vegetals de la cuina, és alguna cosa molt fàcil i econòmic.

Només necessites un calaix de fusta d’un metre quadrat, per fermentar les deixalles, com a fulles peles d’ou, desaprofitaments de menjar i restes de verdura. Mantingues airado i cal moure el compost perquè s’activi el procés del compost.

Aquesta fermentació només produeix una olor fresca com a bosc i aconseguiràs material nutricional, abonament i humus produït naturalment, quan es produeix la descomposició de la matèria orgànica en les primeres capes de sòl.

reciclaje en casa

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button