Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Els Prats De Rei

Gens millor que un servei de buidatge que garanteixi resultats òptims, perquè això sigui una realitat, el millor és contractar els serveis de buidatge de pisos Els Prats de Rei. Ells són una empresa insuperable, doncs brinden la millor atenció, fan el treball en el menor temps i els seus preus no tenen comparació.

Estan recolzats pels anys d’experiència i trajectòria, els quals els han portat a ocupar el privilegiat primer lloc en la llista de les empreses d’aquest tipus. Així mateix, són un grup completament homologat, ja que compten amb tots els certificats i permisos corresponents, segons les normatives legals establertes.

Els seus clients poden comptar amb el seu excel·lent servei a qualsevol moment, doncs para això estan disponibles els 365 dies de l’any, així que no cal preocupar-se per firats i relacionats. Fins i tot, tenen capacitat d’atendre als seus usuaris quan tenen alguna situació d’urgència, per a això realitzen el buidatge en menys de 24 hores.

Ara bé, els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, parcel·les, restaurants, bars, locals comercials, naus industrials, empreses vàries, fàbriques, hotels, hospitals i col·legis. D’aquests llocs retiren mobles vells, teles i catifes, també estris, electrodomèstics i deixalles de jardineria.

buidatge de pisos

Així com màquines que estan fora de servei, taulons, paper, plàstic, fusta i cartró. És important precisar, tot això és portat fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que siguin reciclats, aquesta acció permet contribuir amb la cura del medi ambient.

Entre altres particularitats de buidatge de pisos als Prats de Rei, destaca que el seu equip és integral, tots professionals de l’àrea amb la millor capacitació, així que també ofereixen algunes assistències de caràcter secundari com a neteja, desinfecció i pintura.

En termes de preus totes les seves tarifes són les més econòmiques del mercat, a pesar que cada sol·licitud ha de ser abonada. També lliuren la factura una vegada acabin el treball i com a pas previ el pressupost. Per sol·licitar-ho solament s’ha de completar el formulari que està a la pàgina web, comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines als Prats de Rei, 08281.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button