Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Els Torrents

Buidatge de pisos Els Torrents són una empresa confiable, professional, eficaç i compromesa amb els seus clients. La seva visió és l’atenció immediata i personalitzada, per a la resolució de problemes de buidatge d’una forma ràpida. Sense importar les condicions del seu pis, ells van amb tot el seu personal degudament capacitat.

Fins i tot, per a cada tasca compten amb recursos humans especialitzats, juntament amb les eines i utensilis indicats. Són especialistes en el buidatge de cases, locals comercials, naus industrials, fàbriques, hotels, restaurants, col·legis, pensions i molts altres. Amb ells s’acaben els problemes i inconvenients.

Així que no es preocupi i contacti’ls immediatament. Per a això pot dirigir-se fins a les seves oficines en Els Torrents, 25283. També pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Si desitja un pressupost personalitzat o ajustat als seus requeriments, solament ha d’omplir el formulari a la seva pàgina web, i per via electrònica ho rebrà.

buidatge pisos els torrents

Si està pensant en els costos, cal assenyalar que cada servei que vulgui sol·licitar, compta amb una suma específica. Però això no influeix que són els més econòmics i accessibles. Un altre gran atribut de buidatge de pisos en Els Torrents, és que lliuren factura, una vegada realitzat tot el treball. Doncs són una empresa homologada, posseeixen els certificats i permisos necessaris.

Tampoc ha de preocupar-se per la destinació de mobles, estris, catifes, electrodomèstics, màquines, enderrocs o qualsevol que retirin del seu immoble. Doncs són portats a punts verds on són degudament tractats per al seu reciclatge o reutilització. O transportats fins a abocadors.

Això és una excel·lent prova de la responsabilitat de buidatge de pisos en Els Torrents, tenen un gran sentit del compromís i la responsabilitat. D’altra banda, a pesar que el seu servei principal és el buidatge de locals, també estan en la capacitat de brindar assistència de neteja, desinfecció i pintura, si els seus clients així ho sol·liciten.

Fins i tot, sempre estan disponibles per al buidatge, en casos de desastres naturals o accidents com a inundacions o incendis. També, en les situacions on es presenta l’acumulació excessiva de trasts, anomenada síndrome de Diògenes. Així que ja té la solució a les seves mans, el millor servei a un insuperable preu.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button