Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Enfesta

Quan decideixis buidar la teva propietat no oblidis buscar l’ajuda dels millors, ells són buidatge de pisos Enfesta. Són gent professional i compromesa amb el seu treball i la tranquil·litat de tots i cadascun dels seus clients. Sempre estan disponibles per a tu i els seus serveis de buidatges són de primera. Els anys els han permès reunir una àmplia experiència, que els ha consolidat com els millors.

En primer lloc, tot el seu personal està completament capacitat i manegen procediments, tècniques i eines de forma insuperable. Sempre busquen donar atenció de qualitat, així que el seu concepte és un servei personalitzat que busca resoldre qualsevol inconvenient a la brevetat. Buidatge de pisos en Enfesta estan homologats, amb tots els certificats i permisos corresponents al dia.

Quant als objectes que retiren són mobles vells, taulons, estris, trasts, roba, catifes, electrodomèstics i maquinària fora de servei. També enderrocs, deixalles de jardineria, escombraries, fusta, ferro, paper, cartró i plàstic. Ara bé, tot això és extret d’espais com a cases, oficines, xalets, pisos, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, restaurants i bars.

buidatge pisos enfesta

També locals comercials, fàbriques, naus industrials, empreses, hotels, hospitals i col·legis. Fins i tot, aquests serveis poden ser contractats els 365 dies de l’any, a qualsevol moment. Fins i tot, si la teva petició és un buidatge d’urgència, ells ho fan per a tu, en menys de 24 hores, evitant inconvenients o molèsties als teus veïns.

Quant al final de tots els materials que resulten de la desocupació, són portats a abocadors autoritzats o punts verds. Allí reben l’adequat tractament perquè siguin reciclats o reutilitzats, segons sigui el cas i evitar així danyar el medi ambient.

Quant als preus, cada sol·licitud ha de ser cancel·lada amb una tarifa específica. En contrast, tots els preus són els més econòmics i accessibles de tot el sector. Cal destacar, que una vegada finalitzin les seves prestacions, fan lliurament de la corresponent factura.

També fan per a tu un pressupost, solament entra a la seva pàgina web i allí omple el formulari. També pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les oficines, situades en Enfesta, 08281. Deixa tot a les seves mans i no et penediràs.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button