Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Equipament anti Covid-19 per al personal per a retirar mobles

La presència del Covid-19 ha fet que sigui necessari i indispensable l’ús d’indumentària i equips especials de bioseguretat per a minimitzar les possibilitats de contagi davant una amenaça invisible, però constantment latent en qualsevol espai.

Això indubtablement ha ocasionat un canvi obligatori en la manera d’actuar i de sortir al carrer per a totes les persones a nivell mundial.

És per això, que hi ha elements que es fan molt presents en la rutina diària actual, un d’ells és la màscara.

Però no és l’únic element que ha arribat per a quedar-se, almenys fins que es descobreixi un altre mètode de prevenció davant aquest virus, hi ha altres elements d’ús diari recomanats, sobretot si treballes amb atenció al públic o la teva empresa es dedica a fer mudances.

Per a continuar treballant, s’han de prendre les previsions possibles per a disminuir el risc de contagi, i garantir el servei que la teva empresa pot continuar donant, utilitzant protocols de protecció que generin seguretat als teus clients, i d’aquesta manera mantenir la rendibilitat de la teva empresa, en aquests temps difícils que et conviden a adaptar-te, reinventar-te i continuar treballant.

En aquest article et presentem diverses recomanacions d’equips i indumentària per a continuar realitzant mudances.

Equips, indumentària i complements de neteja

Com ja coneixem, hi ha equips bàsics que es mantenen com a escut protector, però aquí et direm recomanem uns altres que et serviran com a protecció addicional.

Recordem que una barrera protectora addicional mai està de més, si de Covid-19 es tracta.

La indumentària recomanada per als treballadors del sector mudança són:

 • Les màscares quirúrgiques, les quals posseeixen una barrera especial que evita el pas del virus a les vies respiratòries.
 • Les ulleres de seguretat, perquè minimitzen l’entrada del virus pels ulls.
 • La pantalla protectora, la qual representa una barrera addicional per al pas del virus.
 • Els guants de goma, perquè aquest implemento és un aïllant del virus, i el seu ús adequat evita contacte directe amb les superfícies que puguin estar infectades.
 • Una gorra per a recollir el cabell, et permet aïllar el cabell de l’entorn.
 • Una braga especial per a ús exclusiu durant la mudança, perquè el cos està aïllat d’un possible contacte amb el virus.
 • Les botes de seguretat, t’eviten riscos físics i una vegada acabada la jornada es poden desinfectar
 • Una aspiradora t’ajudarà a retirar les partícules on pugui estar el virus.
 • Recipients amb gel desinfectant, aigua i sabó.
 • Coses com a roba, fregalls, esponges, bosses específiques i altres estris identificades/codificades per codi de colors, per a evitar la contaminació creuada, per a disposar els elements que han de ser aïllats després del seu ús per a posterior desinfecció o descarti.
 • Una màquina d’ozó t’ajudarà a provocar l’oxidació directa de la paret cel·lular de la molècula del virus, garantint la seva desactivació.

Seguint aquestes recomanacions al peu de la lletra, aconseguiràs un major acompliment quant a la seguretat i protecció de les teves trabadores així com també dels teus clients.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button