Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Errors que has d’evitar durant la renovació del teu habitatge

La llum sol jugar un paper fonamental en la il·luminació de  llars. Agregar punts de llum en llocs estratègics pot agregar visualment alguns metres d’espai  a una habitació.

A més, la il·luminació influeix en el nostre estat d’ànim,  per la qual cosa és imprescindible decorar la teva oficina, menjador o saló segons diferents principis, el mateix llum o llum de la mateixa temperatura no serveix en un lloc i en un altre.

El mateix ocorre amb la llum i el color de les parets. Per a potenciar l’ambient creat en les nostres llars s’han  de combinar tots dos aspectes. Depèn d’ells fer que l’habitació  se senti càlida i còmoda o freda i incòmoda.

Aspectes a tenir en compte per a la il·luminació de llars

Planifica el teu espai

Un dels principals errors a l’hora d’il·luminar una habitació és no tenir en compte les diferents tasques que conté i el treball que la gent vol fer. Llavors, el primer pas definitivament ha de ser una anàlisi de l’habitació, l’espai i el seu ús previst.

Una vegada completat, podràs dissenyar diferents àrees i racons degudament il·luminats, la qual cosa et permetrà gaudir de cada estada d’una manera més rica i intensa.

La il·luminació indirecta és millor

Massa llum freda pot fer que la seva llar sembli el consultori d’un dentista, però res millor que deixar una bombeta per a crear l’escenari perfecte per a un interrogatori de pel·lícula.

Per a il·luminar una habitació, no hi ha res pitjor que tenir un únic punt lluminós en el centre. L’única cosa que s’aconsegueix amb aquest mètode és crear ombres desagradables. Una solució és dissenyar un sistema d’il·luminació amb diferents punts de llum per a crear una llum indirecta i suau agradable.

Hi ha diversos models de llums per a la teva llar, il·luminació interior i exterior per a la teva casa de molts models adaptables a qualsevol gust i aprofita que normalment hi ha ofertes bones.

Llums de taula i dempeus

Cada habitació ha de tenir un circuit d’il·luminació comuna que permeti una il·luminació adequada. Aquests sistemes no només requereixen una gran quantitat de llums, la qual cosa genera factures d’electricitat  elevades, sinó que també és molt probable que il·lumini massa una habitació per a unes certes aplicacions.

Tipus d’il·luminació per a la teva llar

Llum general

La il·luminació general és un tipus d’il·luminació utilitzada per a il·luminar espais complets com a dormitoris, terrasses, salons, cuines i banys. Les llums de sostre s’utilitzen sovint per a il·luminar aquests espais, amb interruptors col·locats en l’entrada del lloc en qüestió per a facilitar la il·luminació als qui ingressen a aquesta habitació.

Llum decorativa

Com el seu nom indica, la il·luminació decorativa està destinada a il·luminar una part específica d’una habitació en particular. Parets amb fotografies, quadres i obres d’art  es troben entre els millors llocs per a col·locar aquest tipus d’il·luminació,  igual que jardins, terrasses, escales i racons.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button