Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Esparreguera

Moltes vegades s’intenta realitzar un buidatge, però per a ningú és un secret que pot convertir-se en un veritable repte, quan no es compten amb les eines o experiència necessària. En aquest sentit, cal contractar a una empresa especialitzada que s’encarregui de tot el treball, ara bé la millor opció és buidatge de pisos Esparreguera.

El seu personal és un grup de professionals, amb la millor capacitació i disposició per servir a tot moment. Ells acudeixen fins al lloc on se’ls sol·liciti amb puntualitat i un gran sentit del compromís i la responsabilitat, i això es reflecteix en la seva insuperable atenció.

És a dir, que es preocupen perquè la relació amb cadascun dels seus clients sempre sigui personalitzada i molt directa, així que sempre estan molt bé atesos, ajudats i els seus dubtes sempre són aclarides.

Entre altres beneficis de triar els serveis de buidatge de pisos en Esparreguera, destaca que estan homologats, així que compleixen amb tots els requisits, permisos i certificats que exigeixen les normatives i els ajuntaments. En aquest mateix ordre, tenen la disponibilitat extraordinària de treballar els 365 dies de l’any, fins a encarregar-se de buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Ara bé, el seu servei de buidatge és prestat en cases, pisos, habitacions, xalets, empreses, naus industrials, fàbriques, restaurants, bars, col·legis, hospitals i col·legis. Doncs són una empresa molt versàtil i completa, això també es manifesta en la diversitat d’objectes que retiren, com a mobles vells i electrodomèstics danyats.

També màquines que estan fora de funcionament, taulons, estris, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Un element que ressalta és la destinació que tenen aquests objectes, doncs són portats fins a punts verds perquè siguin tractats amb finalitats de reciclatge, aquesta mesura permet contribuir amb la cura del medi ambient.

Cal destacar, els seus preus són els més accessibles del mercat i fan lliurament de la factura. Sol·licita el teu pressupost, completant el formulari que es troba a la seva pàgina web, cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades en Esparreguera, 08292.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button