Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Espelt

No esperis més i buida aquest espai que desitges llogar o vendre, fins i tot els llocs en els quals vas realitzar reformes i canvis, ja poden veure’s perfectes de nou. Doncs per a aquesta tasca existeix la insuperable ajuda de buidatge de pisos a L´Espelt.

Ells acudeixen a qualsevol espai que pot ser casa, habitació, pis, garatge, parcel·la o pensió. També aquells de majors dimensions com a restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials. A tots ells acudeix amb la major puntualitat i compromís per oferir el millor dels seus serveis de buidatge.

En aquest punt ressalta l’atenció directa i personalitzada que brinda als seus clients, doncs el seu objectiu és que se sentin segurs, recolzats i assessorats. És per això que buidat de pisos en L´Espelt fa lliurament del corresponent pressupost, realitzat amb base en totes les necessitats i exigències dels clients.

buidatge de pisos

Ara bé, els objectes que retiren són estris, catifes, roba, taulons, mobles vells i electrodomèstics danyats. També enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro, fusta i maquinària fora de funcionament.

És important esmentar, tot és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat perquè puguin ser reciclats o reutilitzats i d’aquesta manera, evitar el dany mitjà ambiental.

Entre altres rellevants particularitats de buidatge de cases en L´Espelt, destaca la seva total disponibilitat per als seus clients, doncs treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores. També, es pot comptar amb ells en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

D’altra banda, la neteja, desinfecció i pintura són uns altres dels seus serveis, encara que de forma secundària, poden ser sol·licitats juntament amb el buidatge i són realitzats amb els millors materials i acabats.

Pel que fa als preus, tots són els més accessibles del mercat, a pesar que cada assistència contractada ha de ser cancel·lada amb alguna suma específica. Per sol·licitar el pressupost sol n’hi ha prou amb omplir el formulari que es troba a la pàgina web. També cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en L´Espelt.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button