Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Espinalbet

Buidatge de pisos Espinalbet és una empresa confiable i completament compromesa amb els seus clients. Ells estan allí a qualsevol moment en què se’ls necessiti, sempre amb la major responsabilitat i disposats a resoldre qualsevol contratemps que es pugui presentar.

Cal destacar, per a cada acció disposen d’un grup especialitzat de professionals, capacitats de forma excel·lent. Compten amb una gran amplitud, doncs poden dur a terme el buidatge de diferents espais com a cases, oficines, pisos, habitacions, pensions locals comercials, naus industrials, fàbriques, hotels, restaurants, col·legis, parcel·les i empreses.

Ells retiren mobles, estris, catifes, teles, electrodomèstics danyats, màquines danyades, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Quant a la destinació dels mateixos no cal preocupar-se, doncs tot és portat fins a punts verds o abocadors perquè siguin tractats per al seu reciclatge o reutilització.

Cal destacar, buidat de pisos en Espinalbet és una empresa homologada, doncs posseeix els certificats i permisos necessaris. D’altra banda, també estan en la capacitat de brindar serveis de neteja, desinfecció i pintura i estan disponibles els 365 dies de l’any.

buidatge de pisos

Fins i tot, poden realitzar el buidatge o desocupació en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i també, en les situacions on es presenta l’acumulació sense mesura d’objectes i escombraries, conegut com a síndrome de Diògenes. Com a serveis secundaris realitzen treballs de neteja, desinfecció i pintura amb els millors materials.

Quant als costos, cal assenyalar que cada servei de buidatge compta amb una quantitat específica, no obstant això, tots els preus són els més econòmics i accessibles. Així mateix, fan al lliurament de la deguda factura, una vegada finalitzin tot el treball, com a mostra de la seva transparència i responsabilitat.

Per accedir al pressupost es pot acudir fins a les seves oficines en Espinalbet. També es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Encara que la via més còmoda o senzilla per obtenir la cotització personalitzada o ajustada als requeriments, és a través de la pàgina web, solament fa falta omplir el formulari.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button